Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Cmeshdx8 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 14:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam ponownie, wielkie dzięki na odpowiedź na ostatnie pytanie juz ładnie wszystko działa Oczko. Do momentu, w którym grałem i Half Life 2 wyłącza się i wyskakuje komunikat:

Engine Error

failed to lock index buffer in CMeshDX8

czy też:

failed to lock index buffer in CMeshDX8

Po tym problmie, uruchomiłem komputer ponownie, zainstalowałem Directx 9.0 c i cieszyłem się dłużej...aż do pierwszego pojawienia się Alex, przechodzę z nią tym tajemnym przejściem pisze: Wczytywanie...i wywala i znów ten komunikat...;/ Dlaczego?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 15:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masz kartę Ati?
Zainstaluj nowsze sterowniki.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 15:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam Nvidia Geforce 7300 GS
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 15:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej, albo w konsoli wpisz dx_level 80, czy jakoś tak Bardzo szczęśliwy

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 15:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Minimalizowałeś grę przed wystąpieniem błędu?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 16:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No sama się minimalizuje i jest ten komunikat i słychać dźwięk...No i naciskam ok i się wyłącza.

No i jak włącze ponownie to gram i mnie nie wywala tylko po jakimś czasie w innym miejscu. Co robić?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 20:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok, wybaczcie że znów piszę post pod postem ale ściągnąłem najnowsze sterowniki do karty i przez 2 godziny grało się miło. No i już myślałem, że się pozbyłem i wróciło....;/ Dlaczego?

Niech ktoś odpwoie i pomoże proszę...szukam tego na forach i nic...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 21:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Możesz też sprawdzić temperaturę karty, najlepiej w czasie gry (ustaw żeby sprawdzało w wykresie, a potem jak wyjdziesz gry sprawdzisz jaka temp była).
Do tego mógłbyś podać specyfikacje komputera i ustawienia na jakich grasz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 21:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ram: 1 GB
Procesor: 2x3ghz
Karta: nVidia Geforce 7300 GS
System: Windows XP
Intel

Gram na wszystkich ustawieniach wysokich ale są takie zalecane i śmiga miło...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kovu
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Paź 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Czw Paź 25, 2007 10:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może wiele tym nie pomogę, ale muszę dodać, że mam identyczną kartę, miałem identyczny problem - nic, słownie NIC co znalazłem w polskim i zagranicznym necie nie pomagało. Problem ustapił dopiero po wywaleniu... Red Orchestra (wszystkie pliki gry). Dalej nie mam pojęcia, od czego to zależy - ale skoro zaobserwowałem taką zalezność, to wpisuję. Może akurat kogoś naprowadzi na trop, co to za cholera może być...
Pozdrav
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Czw Paź 25, 2007 13:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale ja nie mam gry Red Orchestra...

Ok ale mniejsza z tym wie ktoś jak skontaktować się z Valve? Napisze im o moim problemie po prostu...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Maj 2007
Skąd: Z Torunia oczywiście

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.

PostWysłany: Czw Paź 25, 2007 14:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://valvesoftware.com/contact.html Chyba tutaj Oczko

_________________
Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Paź 25, 2007 15:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kazio napisał:
http://valvesoftware.com/contact.html Chyba tutaj Oczko

Nie odpowiedzą ci.
Jeśli masz problem, to nawiązujesz kontakt przez przycisk "Ask a Question" na stronie pomocy Steama.
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/ask.php?p_sid=31RBk3Pi&p_lva=197

Cytat:
For all issues related to Valve's games, technical support, or Steam™, please visit www.steampowered.com.

Widać nie męczyłeś się, żeby przeczytać to na górze strony.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)