Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem - Wywala na pulpit Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Krumer
Świeży Headcrab



Dołączył: 09 Lis 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: krumerek1984

PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 00:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam wszystkich gorąco! (1 post)

Mam problem, który doprowadza mnie do szału. Często w czasie gry łapię zawiecha na ok. 5 sek, któremu to towarzyszy zacinka dzwięku (robi się "ymc ymc ymc") i wywala mi na pulpit z, jakże nam wszystkim znanym, komuikatem o niedozwolonej operacji. Nie da się pograć nawet 15 minut.

Half-life z epizodami i Portal śmigały bez problemu... Mam AVASTa i Panel nVidii w tle (no i Steama). XP SP2, 768 Ramu, GForve 6600, AMD Athlon 2400+ (1,99 GHz). Stery do grafy sciągałem jakiś miesiąc temu.
Proc się nie grzeje, detale mam na low (zależy mi na wydajności).

Jakiś pomysł jak pozbyć się problemu?

Od razu napisze, ze nie jest to ten sam problem, o którym już tu ktoś opisywał...
Pozdrawiam

_________________
Blackened is the end...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 08:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i było po problemie.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Krumer
Świeży Headcrab



Dołączył: 09 Lis 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: krumerek1984

PostWysłany: Sro Lis 14, 2007 00:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
Half-life z epizodami i Portal śmigały bez problemu...


Cytat:
Stery do grafy sciągałem jakiś miesiąc temu.


Wszystko cacy, ale TF2 działał bez problemu do wczoraj. Cyrki sie zaczely wlasnie teraz... To nie kwestia sterowników, najnowsze nie znaczy najlepsze... Jednak chyba to wina windy, zaczyna mi kulec caly system, więc sie reinstala szykuje. Wywala mi opere, wywala mi playery... Viva B.G. za to, że zmonopolizowales ten rynek. Zaczynam Microsoftu nie trawic jak tepsy...

Pytanie w takim razie: czy osiagniecia w TF2 i inne takie zostaja na koncie steam czy sa zapisywane tak jak save'y gdzies na dysku?

Pozdrówka

_________________
Blackened is the end...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sro Lis 14, 2007 00:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Są zapisywane, tak jak Twoje konto steam, w internecie.

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Krumer
Świeży Headcrab



Dołączył: 09 Lis 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: krumerek1984

PostWysłany: Sro Lis 14, 2007 01:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki, moge formatować więc bez strachu Uśmiechnięty

_________________
Blackened is the end...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)