Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Mapping p1 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
speeder6
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Wrz 2010


Steam ID: Lyskas

PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 17:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam , w czym można robić mapy do portala (1)?

_________________
Image
I pamiętaj ,Ciastko jest kłamstwem...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 17:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No nie wiem, trudne pytanie... Może w SOURCE SDK? <facepalm> Z taką wiedzą to Ty się za to nie zabieraj.

Jak pobrać:

http://puu.sh/3Rwa - kliknij to

http://puu.sh/3Rw0 - wybierz to

i znajdź 'Source SDK'

_________________
おはようございます、ジェイコブです!

Ostatnio zmieniony przez Woozie dnia Nie Lip 31, 2011 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 17:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Inb4 "skąd wezmę poradniki?"
www.sourcesdk.pl

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
speeder6
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Wrz 2010


Steam ID: Lyskas

PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 20:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dokladnie chodzilo mi o sdk base. na mappingu do portala 2 sie znam wiec proboje z p1

_________________
Image
I pamiętaj ,Ciastko jest kłamstwem...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 20:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szkoda że mapowanie do każdej gry na source opiera się na tym samym z różnicą tekstur, modeli i kilku pierdółek których i tak nigdy nie użyjesz.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 23:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja znam prostszy sposób. Mapa po_edit! pozwala na szybkie robienie map i wstawianie obiektów w kilka sekund, lepiej zacznij w tym robić bo w hammerze nie wróżę ci przyszłości...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)