Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 To się robi nudne.... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 19:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam mam kolejny problem...i ten już naprawdę mnie denerwuje. Po rozwiązaniu poprzednich problemów (za co dziękuje) oczywiście nastąpił następny. Co się dzieje? A mianowicie włączam Steam'a i internet mi pada...tak właśnie. Przy każdej próbie uruchomienia Steam'u internet mi siada i po wyłączeniu Steam'u wraca...dlaczego?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MasterLucas
Świeży Headcrab



Dołączył: 11 Lis 2007
Skąd: Warsaw

Steam ID: master_lucas[PL]

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 19:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wow !!! zgłoś to do archiwum X Rozbawiony Gordon
Kolejna niewyjaśnialna zagadka Gordon wywiesił jęzor
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 19:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mówie poważnie potrzebuje pomocy...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 19:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z łaski swojej podaj jakieś informacje, które mogą nam pomóc.
Na początek dobrze będzie znać usługodawcę internetowego i sposób w jaki się łączysz z internetem.

Powiedz również jakie pogramy działają ci w tle.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 19:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do wczoraj wszystko działało normalnie, mam 1mb/s, Zielnet, w tle nie leci nic...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń wszystkie pliki w katalogu Steam z wyjątkiem pliku Steam.exe i folderu SteamApps. Steam pobierze te pliki i wszystko będzie ustawione standardowo. Ustawienia gier zostaną.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 20:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale tam nie ma pliku steam.exe
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firm napisał:
Ale tam nie ma pliku steam.exe

Eee... Jak to możliwe?

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 21:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firm napisał:
Ale tam nie ma pliku steam.exe

Hę? Bardzo interesujące Oczko. Pobierz po prostu jeszcze raz Steama i go zainstaluj (oczywiście uprzednio odinstaluj tego co teraz masz).

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Kaczor
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: Warszawa

Steam ID: kaczor

PostWysłany: Sob Gru 01, 2007 21:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Moze sobie konsole kup, skoro nie masz zielonego pojecia o kompie jk patrze na twoje posty ciagle masz jakia problem i nawet nie potrafisz sam pomyslec nad rozwiązaniem, sory bardzo.

_________________
W świecie bez przyszłości, przeszłość ma wielkie znaczenie, na każdym kroku, w każdej chwili, nawet teraz...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm18
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Paź 2007
Skąd: South London, UK



PostWysłany: Pon Gru 17, 2007 20:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Konsole również mam i nie nie jest tak, że nie znam się na kompie i jeżeli masz pisać to co piszesz to oszczędź sobie tak kretyńskich wypowiedzi. Pierwszy raz spotykam się ze Steam'em więc nie sądze, że ty byłeś geniuszem w tej dziedzinie (jeżeli takowym jesteś obecnie).

Steam wrócił do normy po czasie i nie musiałem robić nic...ale dzięki
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)