Ona JEST do rozwiązania, a kto pierwszy prześle screena z rozwiązaniem dostanie górę ciastek.
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Właśnie wysyłam gameplay z tego na YT
Trwa on 1:54m z czego jakieś 10s to wyjście i wejście z wind, za pierwszym razem zajął mi koło 3-4 minut, chociaż nie mam pewności czy zrobiłem wszystko tak jak to sobie wyobraziłeś lol.
Później przygotuję wersję 720p.
Na jednej z waszych map można nieźle utknąć. Nie pamiętam czyja ale najpierw się tam przelatywało przez dwie siatki a potem doskakiwało do zawieszonego na suficie guzika który je wyłączał. I tam własnie w tej okolicy można utknąć jeśli ktoś zamiast przelatywać te siatki wespnie się tam portalami a następnie spadnie po drugiej stronie. Nie ma jak wyjść z tego dołu.
Na jednej z waszych map można nieźle utknąć. Nie pamiętam czyja ale najpierw się tam przelatywało przez dwie siatki a potem doskakiwało do zawieszonego na suficie guzika który je wyłączał. I tam własnie w tej okolicy można utknąć jeśli ktoś zamiast przelatywać te siatki wespnie się tam portalami a następnie spadnie po drugiej stronie. Nie ma jak wyjść z tego dołu.
Podobała mi się mapka Majana. Tak trzymaj.
To mapka Siona. I da się wyjść, bo sam tam wleciałem trzeba było trochę się namęczyć, ale da rade wyskoczyć.
Sion Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
Tratatata!
Przerobiłem tą mapkę i można sobie zrobić jeszcze większą krzywdę, bo nie ma już stamtąd wyjścia.
Teraz jest trudniejsza i sprawia większe kłopoty.
Widziałem, że parę osób, które mam w znajomych już się pokusiło o drugą mapkę, ale jest to tylko wersja testowa. Prawie ją ukończyłem (przebudowując najważniejsze elementy), ale portal doznał crasha.
Strasznie się lenie skoro nie chciało mi się wstukiwać tego Ctrl+s...
Debosy Headcrab ALL in one
Ja zacząłem się tym bawić i już na starcie przegiąłem.
Mapa jest tak wielka ze mój komputer nie radzi sobie z jej przetworzeniem.
Dlatego prośba:
Kto dysponuje na tyle mocnym sprzetem by przekompilować moje dzieło:
Cóż mapa nie posiada zagadek palących mózg, postawiłem na adventure, czyli przejscie całej mapy dookoła.
Niestety moj komputer nie jest w stanie tego ogarnac dlatego ogromna prosba do kogś z was HELP ME. :/
Podobała mi się mapka Majana. Tak trzymaj.
Ciesze się że komuś się podoba Trochę mapkę zupdatowałem (mam nadzieje że już ostatni raz) jej lewa strona pierwszej komory nie jest lustrzanym odbiciem (przez co mapka niestety wygląda troszkę mniej estetycznie ale jest mniej schematyczna) no i dodałem mały bonus jeśli wybierasz się po kostkę odbijającą (mapkę można przejść na inny trudniejszy oraz szybszy sposób bez użycia lasera).
Cóż mapa nie posiada zagadek palących mózg, postawiłem na adventure, czyli przejscie całej mapy dookoła.
Niestety moj komputer nie jest w stanie tego ogarnac dlatego ogromna prosba do kogś z was HELP ME. :/
ja moge ale bedziesz miał to dopiero na jutro wieczorem
Moja druga (pierwsza jest dostępna tylko dla znajomych i nie jest warta uwagi) mapa do Portala 2. Jest umiarkowanie łatwa, ja żadnych bugów nie odnalazłem - zapraszam do gry .
No, to teraz czas na pogranie w Wasze mapki.
EDIT: Jestem tak szybki, że zrobiłem drugą. Znów nie wyłapałem poważnych bugów oprócz jednego buga gry. Enjoy.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach