Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z uruchamianiem HL 1 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 16:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam problem z uruchamianiem gry HL 1, polega on na tym że gdy uruchamiam gre to normalnie pojawia się menu główne, ale gdy chce włączyć single player to natychmiast gra się zamyka Zmięszany Gordon .Prosze o pomoc.Reinstalowałem gre i robiłem defragmentacje


Mam orginalną wersje gry
Windows 7 Home premium
DirectX 11
Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD
Karta dźwiękowa: Realtek Hight Definition Audio
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 17:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podaj dokładniejszą specyfikację komputera, z uwzględnieniem podzespołów.
Jak nie wiesz jak to zrobić, pobierz program CPU-Z i spisz z niego.

Edit: Oprócz defragmentacji zrób też sprawdzanie plików.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 17:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przypominają mi się reklamy komputerów/lapków w radiu w stylu: "Laptop HP 17 cali, procesor intel, grafika amd radeon, 320gb pamięci, za ileśtamzłotych"
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 17:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Screen z CPU-Z
http://img211.imageshack.us/img211/7056/2554x.jpg
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 19:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dodam że przed chwilą kiedy próbowałem włączyć gre po wykonaniu czynności o których napisałem pokazało mi się takie powiadomienie.
http://imageshack.us/f/577/2554a.jpg/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 19:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Steam > Widok > Ustawienia > W grze > Odznacz ptaszka przy Włącz dostęp do społęczności...

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 19:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety nie pomogło Zmięszany Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Pon Sie 20, 2012 21:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kiedyś miałem podobny problem, wystarczyło zmienić język Steam'a na angielski. Może u Ciebie też zadziała.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Wto Sie 21, 2012 11:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie pomogło.Czy to może być spowodowane starą wersją source'a?Bo mam taki sam problem z TFC.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sie 21, 2012 13:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń grę i klikając prawym na grę i "usuń zawartość lokalną" a potem nie instaluj z płyty (jeśli ją masz) tylko pobierz całą grę ze Steam'a.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Wto Sie 21, 2012 14:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gre kupiłem ze steama więc nie mam płyty.A reinstal już robiłem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)