Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z Half-Life 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Cierbo
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Gru 2012




PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 22:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam
Mam problem z Half-Life 2
Half-Life 2 mam oryginalnego na Steam-ie
Wydaje mi się że problem mam z grafiką gdyż po włączeniu gry obcina mi boki ekranu i widzę na środku tego kolesia z kranem w głowie i po chwili mi się wyłącza...
Za pierwszym razem gdy gierkę włączyłem ustawiłem rozdzielczość na 1600x1200 i zaraz po tym mi się wyłączyła i od tamtego czasu mam z tym problem.
Może wie ktoś o co chodzi ?
Proszę również o wyjaśnienie mi jak zrestartować grafikę na Steam-ie bez włączanie gry.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jaki masz komputer? Jaki procesor, ile pamięci i jaką kartę graficzną?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 23:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cierbo napisał:

Proszę również o wyjaśnienie mi jak zrestartować grafikę na Steam-ie bez włączanie gry.


Prawym na grę - właściwości - ogólne - Parametry startowe - wpisz -autoconfig zatwierdź i odpal grę.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cierbo
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Gru 2012




PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 23:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

wpisałem autoconfig w parametry startowe zatwierdziłem i odpaliłem gre
... dalej jest tak samo

Natomiast komputer jak bardzo dobry
karta graficzna:AMD Radeon XD 6800 series
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz 3.80 GHz
I mam 4,00GB pamięci
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Czw Sty 10, 2013 13:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zaktualizuj sterowniki od karty graficznej

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Cierbo
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Gru 2012




PostWysłany: Czw Sty 10, 2013 15:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sterowniki karty graficznej mam aktualne.
Proszę pomóżcie :/
Bardzo bym chciał zagrać w tą genialną grę !
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cierbo
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Gru 2012




PostWysłany: Czw Sty 10, 2013 16:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Okej
Zrobiłem
W parametrach startowych wpisałem -W 640
W ten sposób mam 640x480 przy startowaniu gry i działa !
Nie wiem dlaczego przy rozdzielczości 1600x1200 się psuje...

Czyli że temat do zamknięcia.
Dziękuje tym którzy starali się mi pomóc ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)