Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Team Fortress 2 - Pytania i problemy. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Maciejowicz
Młody Headcrab



Dołączył: 24 Lip 2010
Skąd: Sosnowiec



PostWysłany: Wto Paź 23, 2012 12:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń folder tf.

_________________
Image

Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sedlak
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Cze 2013




PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 17:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam mam problem gdy chce się połączyć z jakimkolwiek serwerem wyskakuje komunikat "Serwer z którym próbujesz się połączyć działa na nowszej wersji gry" Steam na bieżąco aktualizuje gram codziennie wiec jestem pewien ze gra jest aktualna ostatnia aktualizacja była parę dni temu i miał niecałe 40 MB i po niej mam ten problem był bym wdzięczny za wszelka pomoc z góry dzięki i pozdrawiam Oczko (Oczywiście chodzi o TF 2)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 17:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Validate plików, możliwe że steam nie przekonwertował jej na "nowszy format".

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sedlak
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Cze 2013




PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 20:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

I co w związku z tym mam zrobić muszę na nowo instalować całego TF ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 20:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

PPM na grę w bibliotece>właściwości>pliki lokalne>sprawdź integralność plików gry czy coś takiego.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 22:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sedlak napisał:
I co w związku z tym mam zrobić muszę na nowo instalować całego TF ?

http://www.forum.headcrab.pl/viewtopic.php?t=883
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
adiJ
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 28 Gru 2007
Skąd: Wejherowo


Xfire: Szkoda RAMu
PostWysłany: Wto Paź 08, 2013 20:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Długo nie grałem w TF2 ale teraz na świeżym steamie (mam na myśli konto, instalke) zaskoczyła mnie inna muzyka w menu. Nie wiem czy jest teraz to jakieś 'radio growe' czy są po prostu jakieś świeże kawałki. Do czego zmierzam, otóż leciał tam taki trance'owy utwór, kobiecy wokal w tle (tekstu tyle co złapałem to coś na zasadzie 'yea yea yeay etc ;d ).

Pomożecie jakoś namierzyć? Czy w ogóle jest szansa i skąd takie tło muzyczne?

_________________
`Wśród baranów trzeba być wilkiem. R. Hess
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Paź 08, 2013 20:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie jestem pewien, o który utwór Ci chodzi, ale tu masz soundtrack na dzień
Cytat:
August 15, 2012
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)