Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 "Pusty" nick w CSS Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 04:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hi.

Pewnie nie raz widzieliście jak kolesie biegają z samą spacją zamiast nicka, albo dwóch kolesi ma taki sam nick... Pytanie jak to zrobić? Podobno trzeba dodać do swojego nicku tyldę, ale w moim przypadku to nie pomaga, a może coś źle robię? Język

Mam nadzieję, że mi pomożecie :p


Pozdrawiam Bardzo szczęśliwy

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 07:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Za to można kicka/bana dostać ot tak - za utrudnianie pracy, lol. Lewy alt + 0160. Jest jeszcze parę kombinacji na oszukaną spacje z resztą to się jeszcze z DOSa wywodzi Język.

EDIT: A nie można spacji używać albo nacisnąć kilka razy?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 16:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki Bardzo szczęśliwy Działa Uśmiechnięty

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 19:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie można dać samej spacji bo wtedy wraca do poprzedniego nicku jaki sie miało... chyba

Puste nicki mają tylko n00by które uważają że wtedy admini ich nie zbanują za coś głupiego co odwalą... ale wciąż jest steamID Diabelski Gordon ;]

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 23:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dumb4ss napisał:
Nie można dać samej spacji bo wtedy wraca do poprzedniego nicku jaki sie miało... chyba

Puste nicki mają tylko n00by które uważają że wtedy admini ich nie zbanują za coś głupiego co odwalą... ale wciąż jest steamID Diabelski Gordon ;]


Dlaczego tacy ludzie się rodzą... Żałosne Rozzłoszczony Gordon

_________________
ImageImage

Ostatnio zmieniony przez Fr0styyy. dnia Wto Lut 26, 2008 02:27, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 23:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dumb4ss, pamiętaj, że oprócz pustego nicku, dzięki temu można mieć czyiś nick bez (1) Język. Zawsze zabawniej jest robić coś złego cudzym kosztem... a teraz wybaczcie, breakfloor oczekuje.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Monny
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Gru 2007
Skąd: prawdopodobnie Kraków



PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 23:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Powinno byc tak, ze nick to Imie plus 3 pierwsze litery nazwiska plus weryfikiacja tozsamosci jak na allegro :] Bylo by czysto, ładnie, bez arabskich znaczkow, bez ciaglej zmiany nickow i moze bez czitow.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 23:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Monny napisał:
Powinno byc tak, ze nick to Imie plus 3 pierwsze litery nazwiska plus weryfikiacja tozsamosci jak na allegro :] Bylo by czysto, ładnie, bez arabskich znaczkow, bez ciaglej zmiany nickow i moze bez czitow.

A jak ktoś ma dwuliterowe nazwisko? To wtedy grać nie może Smutny

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 23:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Monny napisał:
Powinno byc tak, ze nick to Imie plus 3 pierwsze litery nazwiska plus weryfikiacja tozsamosci jak na allegro :] Bylo by czysto, ładnie, bez arabskich znaczkow, bez ciaglej zmiany nickow i moze bez czitow.


"Arabskie" znaczki są ok, dopłuki nie stanowią całego nicku ;]
Mój nick to zazwyczaj Dumbλss, lambda ;]

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 00:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dumb4ss napisał:
Dumbλss, lambda ;]

Tak, żeby było wiadomo o orientacji Bardzo szczęśliwy? Joke.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 01:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Monny napisał:
Powinno byc tak, ze nick to Imie plus 3 pierwsze litery nazwiska plus weryfikiacja tozsamosci jak na allegro :] Bylo by czysto, ładnie, bez arabskich znaczkow, bez ciaglej zmiany nickow i moze bez czitow.
Od kiedy na allegro dodaje się pierwsze litery z nazwiska do nicku :O?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 01:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ze nick to Imie plus 3 pierwsze litery nazwiska plus weryfikiacja tozsamosci - to jest chyba logiczne, nie? ;p
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Monny
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Gru 2007
Skąd: prawdopodobnie Kraków



PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 16:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A tych co pisza w nicku [cenzura] typu "brak formy" "nie gralem od 15 lat" "boli mnie ucho i slabo mi idzie strzelanie dzisiaj i jutro do 10 rano" to bym banowal odrazu z adnotacja zeby wrocili jak im sie polepszy xD

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
JANOsik
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 25 Cze 2008
Skąd: Radość

Steam ID: janusz96

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 13:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

czy zna ktoś kogoś takiego co miał nick "ziołek bot" czy jakoś tak

_________________
zawsze wiem co napisać, no prawie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 13:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

JANOsik napisał:
czy zna ktoś kogoś takiego co miał nick "ziołek bot" czy jakoś tak

Wtf, co to ma do tematu?
A co do tematu to nie dawno wyszedł update co osobom które mają pusty nick zamienia w/w na "~", tylko chyba nie do CS'a Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Hare
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Gru 2008
Skąd: ze wsząd

Steam ID: Hare
Xfire: HareQ
PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 10:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A szkoda bo przydało by się coś takiego. Po co komu pusty nick? na porządnych serwerach wywalają za coś takiego.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Maj 2007
Skąd: Z Torunia oczywiście

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 19:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Monny napisał:
A tych co pisza w nicku [cenzura] typu "brak formy" "nie gralem od 15 lat" "boli mnie ucho i slabo mi idzie strzelanie dzisiaj i jutro do 10 rano" to bym banowal odrazu z adnotacja zeby wrocili jak im sie polepszy xD


To są właśnie pr0 el0 młodzieżowi gracze w cs'a Bardzo szczęśliwy.

_________________
Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)