Autor |
Wiadomość |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
AlterEgo napisał: |
A kto zajmuje się koszulkami? Czy cena jest ustalona? |
Odzieżą zajmie się .qam... A akcja prawdopodobnie wystartuje na nowo coś przed wakacjami jak to było rok temu ;] |
 |
AlterEgo
Świeży Headcrab

|
Ok, dzięki wielkie. A jest możliwość wykonania dla mnie koszulki ale z innymi wzrokami? Czy po prostu zamawia już hurtowo? |
|
|
   |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Ok, dzięki wielkie. A jest możliwość wykonania dla mnie koszulki ale z innymi wzrokami? Czy po prostu zamawia już hurtowo? |
Sądzę że chyba nikt nie bawi się ze wzorkami dla każdego tylko to idzie hurtowo. |
|
|
  |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
Jak chcesz jakąś "inną" koszulkę to załatw ją sobie sam ;] Jak akcja ponownie wystartuje ( JEŚLI wystartuje ) to będzie tylko hurtowo jeden wzór. |
 |
AlterEgo
Świeży Headcrab

|
Rozumiem... Więc muszę wpłynąć na .qam by zamówił koszulki mego wzoru. Buahahaha.... |
|
|
   |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Cytat: |
Rozumiem... Więc muszę wpłynąć na .qam by zamówił koszulki mego wzoru. Buahahaha.... |
"Odkopuję tematy i jedyne co dostałem to ta cholerna koszulka" xD |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Rako
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: 3399903
|
Mixon napisał: |
Cytat: |
"Odkopuję tematy i jedyne co dostałem to ta cholerna koszulka" xD |
I jak lista bezsensownych postów się wydłuży, to i przy okazji śledziem po twarzy od jakiegoś moda, ot co! |
|
|
   |
 |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
Alter i powiedz mi no kurna teraz, że w temacie o papierosach też spojrzałeś na datę. Ogarnij się, koszulki już były wysłane jak sama nazwa tematu wskazuje, nie trzeba nam twoich 'błyskotliwych' opinii. |
 |
kłam
Gonarch
|
Jeśli chcecie drugiej edycji headcrabowych koszulek to wpisujcie chęć uczestnictwa w temacie - na wakacje znowu uruchomię machinę  |
|
|
   |
 |
AlterEgo
Świeży Headcrab

|
Ani Twoich komentarzy. No, niestety nie spojrzałem na datę. Teraz niech każdy na forum mnie zbeszta, że nie patrzę na daty albo chce nabić se posty. Lol, gdybym chciał ponabijać posty to bym polazł na jakieś daremne forum. Chciałem się dowiedzieć czy jest szansa na załapanie się na koszulkę. Bo być może .qam mógłby zamawiać takowe i w tym roku. |
|
|
   |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
Dobra już skończcie z jechaniem nowego.... Wystarczyło raz zwrócić uwagę. Miejmy nadzieje, że kolega nie będzie dalej uprawiał archeologii i tyle. Chłopak jest nowy i dajmy mu jakąś szansę. Jak na razie nie zachowuje się jak troll więc nie ma sensu go besztać.
Co do koszulek .qam przemówił i słowa "wielkiego admina są święte"  |
 |
AlterEgo
Świeży Headcrab

|
Dzięki Mrocz . Ale zobacz, nawet jeśli ostatnie posty są np. z grudnia to czemu nie miałbym napisać czegoś? Przecież na forum chodzi o to, by każdy mógł się wypowiedzieć. A jeśli miałbym się kierować polityką która polega na tym - "post z grudnia, nie mogę napisać". To koncepcja forum zanika. Nic nie poradzę na to, że dopiero teraz dołączyłem na forum . |
|
|
   |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
Chodzi o to by wprowadzić coś więcej do dyskusji. Na przykład forum o "Nowinkach ze świata gier" nie ma sensu odświeżać tematu wydając opinie o jakimś starym newsie, lepiej odświeżyć go dając nowy "news" i dalszy powód do dyskusji... Sama opinia wiele nie wnosi, zwłaszcza, że idąc tym tokiem rozumowania może odświeżyć sobie każdy dowolny temat na forum "bo się nie wypowiedziałeś" i na forum zrobi się śmietnisko bo każdy odkopany temat wędruje do góry :O A tego nie chcemy prawda? |
 |
RafucK
Headcrab wyjadacz
Steam ID: (sc).com/id/RafucK
|
Kupił bym se taką. Chętnie czarną z białym Headcrabem. |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
No to ludzie jak .qam napisał. Chcecie koszulki? Zajmijcie się tym... Stwórzcie listę, dużo będzie chętnych, to .qam z chęcią wam je załatwi ;] A nie tylko gadacie "też bym chciał". Ruszyć 4litery i do roboty!  |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Antyobywatel
|
Niestety będzie za mało chętnych...
A ja bym dalej był za bluzą. Lubie się zakapturzyć.  |
_________________ "Jestem trupem, ale jeszcze żyjem." |
|
    |
 |
AlterEgo
Świeży Headcrab

|
Powoli kapuje Mrocz. Ale w temacie o papierosach ruszyła dyskusja za moją sprawą .
Anty, bluza to świetny pomysł ale zbyt drogi. Z koszulkami może być nawet problem. |
|
|
   |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

|
Czy ja wiem, 60 zł włącznie z przesyłka to i tak taniej niż w niejednym markowym sklepie. |
|
    |
 |
AlterEgo
Świeży Headcrab

|
W sumie... Ale czy firma "X" zrobi nam te bluzy? Wiesz, wolałbym już zapłacić nawet te 100 zł żeby materiał z którego jest zrobiona bluza był trwalszy i lepiej trzymał kolor. Mam kilka bluz z zespołami które niestety, kurczą się w praniu i po kilku/kilkunastu praniach tracą powoli kolor. Używałem magicznego Woolite Perła Black czy jakoś tak, nic to nie dało :/ |
|
|
   |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

|
Qam ma dojścia do dobrej "wytwórni". Sprawdzili się już. |
|
    |