Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Nie Wrz 15, 2013 00:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spytasz gdziekolwiek, to powiedzą: "obojętnie co, byle to był Wacom".

_________________
http://make-everything-ok.com/

Ostatnio zmieniony przez django dnia Nie Wrz 15, 2013 00:48, w całości zmieniany 30 razy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Nie Wrz 15, 2013 00:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wacom Bamboo Pen różni się od Pen&Touch tylko tym, że nie posiada funkcji przesuwania kursora za pomocą palca (touchpad znany z laptopów)?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Nie Wrz 15, 2013 02:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maxoss napisał:
Wacom Bamboo Pen różni się od Pen&Touch tylko tym, że nie posiada funkcji przesuwania kursora za pomocą palca (touchpad znany z laptopów)?
Nie wiem jak aktualna generacja ale poprzednie nie miala tez funkcji gumki.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Joz
Kopfkrabbe



Dołączył: 22 Lis 2008
Skąd: Casablanca

Steam ID: sc.com/id/joz

PostWysłany: Nie Wrz 15, 2013 10:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ClassicGOD napisał:
Maxoss napisał:
Wacom Bamboo Pen różni się od Pen&Touch tylko tym, że nie posiada funkcji przesuwania kursora za pomocą palca (touchpad znany z laptopów)?
Nie wiem jak aktualna generacja ale poprzednie nie miala tez funkcji gumki.
Yep, w nowszych wersjach za 200 zł też nie ma gumki.

Ogólnie Bamboo Pen będzie najlepszym wyborem bo funkcja Touch nie będzie Ci potrzebna.

Jeżeli uda Ci się dorwać gdzieś w Polsce, to Monoprice też może być niezłym wyborem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Joz
Kopfkrabbe



Dołączył: 22 Lis 2008
Skąd: Casablanca

Steam ID: sc.com/id/joz

PostWysłany: Pon Wrz 16, 2013 15:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mój uTorrent zaczyna odwalać pewne numery i przy automatycznym pobieraniu z RSS wywala magiczny błąd "WriteToDisk: Access Denied", anulujące cały proces; przy normalnych torrentach nie robi żadnych problemów.

Pierwszą osobę która zasugeruje Google, albo "ustawienia foldera i zabezpieczenia" będę bił po twarzy, bo o tym już myślałem.

Jeżeli ktoś ma pomysł na przydzielenie RSS oddzielnego folderu, chętnie wysłucham jak to zrobić.

Jeżeli ktoś ma sensowną alternatywę dla tego botnetu na Windowsa, tym bardziej jestem otwarty.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Pon Wrz 16, 2013 16:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy ktoś wie jak najszybciej odzyskać swoje skradzione konto? Tak wysłałem formatkę do supportu valve.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pon Wrz 16, 2013 16:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pytanie z cyklu "czy warto".

Jako, że niedługo robie formata kompa i pierwotnie zakladalem wgranie po prostu na nowo W7 Ultimate x86 to natrafiłem na okazję w postaci nabycia Windows 8 Pro - mimo mojej niechęci do tego systemu zauważyłem, że na moim niebo słabszym netbooku spisywał się świetnie i lepiej od W7, chcociaż miał problemy z grami (z powodu braku wbudowanego VRAM i dziadowych sterowników) i starymi aplikacjami (np. gry).

Także więc pytanie - czy warto się z tym bawić czy lepiej postawić sprawdzoną od kilku lat "siódemke"?

Specyfikacja:
Intel Pentium Dual CPU E2160 2x 1.8 Ghz (2.8 Ghz O/C)
GeForce 210 1GB
3GB RAM
HDD 160GB (na tym stawiam system)
HDD 750GB

Dodam, że siódemka od czasu wgrania chodzi przepięknie traktowana często CCleanerem i normalną pracą z uwagą na wgrywane programy i nie śmiecenie rejestru - czy "ósemka" względem ogólnej wydajności OS i aplikacji mnie nie zawiedzie?

Jest jeszcze druga wersja w postaci wgrania Ubuntu do wszystkiego i 7 do gier, choć ze względu ergonomicznych jeszcze nie jestem przekonany
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Wto Wrz 17, 2013 20:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy są jakieś przepisy jak ktoś mnie okradnie z itemków? Ukradli mi konto na steam i ktos wchodzil na moje konto i nie mam itemkow...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Wto Wrz 17, 2013 20:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

galaretka007 napisał:
Czy są jakieś przepisy jak ktoś mnie okradnie z itemków? Ukradli mi konto na steam i ktos wchodzil na moje konto i nie mam itemkow...
Specyficznych przepisow brak ale kiedys byla glosna sprawa o kradziezy miecza w jakiejs tam grze i chyba wszylo na to ze jezeli udowodnisz ze dany wirtualny przedmiot mial jakas wartosc to traktowane jest to jak zwykla kradziez.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Wrz 17, 2013 21:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

galaretka007 napisał:
Czy są jakieś przepisy jak ktoś mnie okradnie z itemków? Ukradli mi konto na steam i ktos wchodzil na moje konto i nie mam itemkow...


Valve (ty też na koncie) masz wszystkie transakcje itemków, jeżeli do nich napiszesz i wyjaśnisz sprawę, możliwe, że pobanują tamte konta, a Tobie oddadzą. Historii transakcji szukaj w: Ekwipunek>Więcej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Wto Wrz 17, 2013 22:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ta... najpierw muszę je odzyskać >_>

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Nie Wrz 22, 2013 16:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak sobie właśnie zacząłem przeglądać niektóre telefony z systemem WP i tak sobie myśle czy czasem nie zainwestować w jakiś tani produkt. Jaki polecilibyście najbardziej?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Nie Wrz 22, 2013 16:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nokie Lumie wszystkie są ok. Bierz te z WP 8, bo 7.8 przechodzi do lamusa.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Nie Wrz 22, 2013 16:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

galaretka007 napisał:
Nokie Lumie wszystkie są ok. Bierz te z WP 8, bo 7.8 przechodzi do lamusa.


No właśnie czytałem, że lepiej nie pakować się w wp7.x
Które Lumie mają zapewnioną aktualizacje do wp8.x?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Nie Wrz 22, 2013 17:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wszystkie nowe Lumie mają WP8 i zapewne będą miały dosyć długie wsparcie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Nie Wrz 22, 2013 17:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok dzięki za odpowiedź.
A co myslicie o ofercie MIX w Plusie? Znajoma jakis tydzień wzięła HTCka z WP8 za 1zł płacąc bodajże 30zł co miesiąc na 36 miesięcy (albo na 48, juz nie pamiętam). Niestety na samej stronie Plusa nie ma ofert na 36 miesięcy, a na taką byłbym skłonny się skusić.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Pon Wrz 23, 2013 17:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jaram się tym telefonem

Kod:
http://tnij.org/0ncx


Jednakże troche przeraża mnie sama cena telefonu. Jak myślicie czy jest szansa rozbić to na 36/48 miesięcy płacąc wtedy 30zł/miesiąc? Znajoma własnie wzięła HTCka 8S w podobnej ofercie, na stronie o tym jednak nie pisze i to mnie troche mierzi.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pon Wrz 23, 2013 17:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Najpierw bym przemyślał, czy na pewno chcesz się uziemić z jednym telefonem 3/4 lata, bo ten sprzęt niekoniecznie może tyle wytrzymać.

Pójdź do salonu, tam najwięcej się dowiesz i załatwisz, dopasują Ci jakąś ofertę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Wrz 23, 2013 17:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie warto ładować się w dłuższą umowę niż 2 lata. Po takim czasie na ogół jest całe mnóstwo dużo korzystniejszych ofert.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Pon Wrz 23, 2013 20:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To jeszcze są tak długie umowy? : O
Prawo Unijne na to nie pozwala. Jeśli chcesz wziąć abonament z telefonem, to tylko i wyłącznie 24 miesiące. Wiem, że tak w PLAY jest, jak coś to tam są dobre oferty.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)