Ktoś poleca jakiś dobry sklep z bateriami do laptopów? Moja siostra potrzebuje do Asusa K52J i za bardzo nie chce, żeby kupowała na allegro, bo nie chce podróbki, albo jakiegoś bubla.
Steam ID: sc.com/id/joz
Pod jaką nazwą/w jakim miejscu powinienem szukać takiej przejściówki kierunkowej USB:
Spoiler:
Nie, nie chodzi mi o Dragonfly'a, chodzi mi o to do czego jest wpięty.
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Nie, nie chodzi mi o Dragonfly'a, chodzi mi o to do czego jest wpięty.
Belkin robi cos podobnego ale z regulowanym katem zgiecia - widzialem to to w lokalnym saturnie wiec powinno byc we wiekszosci. Ewentualnie mozesz poszukac na DX.com
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Magpie Gonarch
Czy zamieszczenie w sieci (np na forum albo na blogu) fanowskiego tłumaczenia książki, która nigdy nie została oficjalnie wydana po polsku, jest złamaniem praw autorskich? Dodam, że autor tłumaczenia nie ponosi z tego tytułu żadnych korzyści majątkowych, po prostu tłumaczy nieoficjalnie dla grupki innych fanów.
galaretka007 Dojrzały Headcrab Ostrzeżenia: 1
Steam ID: playowiec
Magpie napisał:
Czy zamieszczenie w sieci (np na forum albo na blogu) fanowskiego tłumaczenia książki, która nigdy nie została oficjalnie wydana po polsku, jest złamaniem praw autorskich? Dodam, że autor tłumaczenia nie ponosi z tego tytułu żadnych korzyści majątkowych, po prostu tłumaczy nieoficjalnie dla grupki innych fanów.
Mi zdaje się, że nie, ale musi być dokładna informacja z jakiej książki pochodzi przetłumaczony tekst, wydawnictwo, strona itd..
BTW. Magpie patrząc na twój opis (podpis) na ten migający baner, spędziłem chyba minutę. Daj jeszcze więcej to będzie może pobity rekord Guinnessa na najdłuższy banner gif!
oj tam, oj tam - Magpie
Wiem, że w opcjach Wacom Bamboo jest taka opcja, a w innych tabletach? Może jakaś aplikacja która pozwoliłaby na to?
Na forum prawniczym powinni się na tym znać... Zresztą to pewnie też zależy w jakim kraju ta książka została napisana.
Poleci ktoś jakąś fajną stronę, na której mógł bym się douczyć z elektrotechniki? Pierwsze sprawdziany się zbliżają, a ja nic nie rozumiem...
Sorcerer Najstarszy z Headcrabów
Steam ID: - Sorcerer -
Próbowałeś na elektroda.pl?
Mam pytanie - czy sklep Origin jest popsuty? Chciałem sobie DLC zakupić, ale przy przechodzenie do kasy pojawia się komunikat "nie znaleziono strony"...
Steam ID: Meowchin
Ale ja bym chciał jakoś zwięźle opisane pojęcia, wszystko w jednym miejscu, coś jak podręcznik, tylko napisany przyjaznym językiem. Taki ang.pl w wersji o elektrotechnice.
Magpie Gonarch
Czy w obecnej chwili każda sprzedawana w Polsce pudełkowa wersja BioShocka Infinite ma Season Pass?
galaretka007 Dojrzały Headcrab Ostrzeżenia: 1
Steam ID: playowiec
Czy ktoś ogarnia jak to jest, że pierwsza czwórka nie została zakwalifikowana do finałów tylko te drużyny które są na zielono? klik
Spoiler:
chodzi o Star Ladder Star Series Season 6 w Docie 2
Steam ID: sc.com/id/joz
Cytat:
Na'Vi did not attend the finals in Kiev as they were bootcamping in China at the time.
The two remaining spots for finals were then a three-way tie between Quantic, Mouz and Kaipi.
As Kaipi and Mouz were unable to attend, Quantic was invited to the finals resulting in a new tie between 4FC, ICCup and RoX.
RoX opted out of this tie and the final spot was decided by a Bo3 between 4FC and ICCup.
Sklep ma masę pozytywów i zapewnień, że klucze nie są ruskie ani lewe, no ale chciałabym znać waszą opinię. Warto? Bezpieczne to?
Kupowalem u nich juz kilka razy. Jest to jeden z niewielu sklepow z kluczami do ktorych mam jako takie zaufanie i tak sie sklada ze kupilem u nich dokladnie ten sam pakiet
Najstarszy klucz ktory od nich posiadam ma chyba ze 2 lata i nie mialem z jego powodu problemow ze Steam. Firma ta (Gatearena) istnieje juz kilka ladnych lat i nie jest to user 'krzak' z kluczami nienznanego pochodzenia.
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ostatnio zmieniony przez ClassicGOD dnia Sob Paź 12, 2013 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Kalin Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 3
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach