Autor |
Wiadomość |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Jako że ten dział jest nagminnie zasypywany setkami tematów z pytaniami i problemami , przez co potem cały dział składa się w większości z pozamykanych tematów z rozwiązanymi problemami tworzę następujący temat. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Valkyrie
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
|
To ja "zacznę" od mojego problemu z mikrofonem. Co tu dużo gadać, kiedy go używam to albo niebotycznie trzeszczy albo innym w ogóle urywa dźwięk. Problem pojawił się po przesiadce z XP na 7 i występuje (so far) tylko w TF2 i Synergy. L4D2 i GMod pozostają o dziwo niewzruszone. Dodajmy też, że niepodobna w ogóle zmienić ustawień dźwięku w TF2, a *możliwe*, że powodem problemów jest maksymalna możliwa głośność nadawania oraz włączone wspomaganie mikrofonu.. Czego bym nie zrobił, ustawienia i tak wrócą do poprzednich - próbowałem naprawdę wielu rzeczy, wliczając zmianę języka na angielski.
Mimo pewnej multiplatformowości tego problemu najbardziej jednak dotyka on Te-efa. Czy ktoś ma jakieś sensowne rady? Z góry ostrzegam, że wiele rzeczy już było sugerowanych i zawiodło. Na forum Steama też zaglądałem i postawiłem temat. Dostałem jedną odpowiedź w której gość sugerował zrobienie tego, co w pierwszym poście napisałem, że i tak już zrobiłem i nie podziałało. >.>
Halp plox! |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1

|
Mam problem z tf2 lobby założyłem konto ale jesli wpisuje e mail i hasło wyskakuje mi Oh no!
Your email and password did not match a registered user
Jednak sie zarejestrowałem co mam począć? |
 |
Sion
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
|
A dostałeś e-mail potwierdzający? |
|
|
  |
 |
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab

|
Nie nic takiego nie dostałem, jeśli jeszcze raz wyśle sobie kod zmieniający hasło to i tak nie dostaje go na tego e mail? konto mam na o2.pl |
 |
majan_pl
Stary Headcrab

Steam ID: majan_pl
|
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
Valkyrie
Headcrab wyjadacz

|
To tam w ogóle opisano jakieś metody? :O Dobre sobie. Jedyna rzecz, którą można tak określić, to "Wycisz miks stereo w regulacji głośności windowsa." od AwM. Zresztą nawet nie wiem gdzie takie coś jest w Win7. Tutaj w ogóle wszystko jest inne. |
 |
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
|
Właśnie Steam ukończył pobieranie nowego update do TF2. Co on wnosi? Komputer był włączony prawie cały dzień, więc aktualizacja jest dzisiejsza (23.02.2010) |
|
|
   |
 |
Valkyrie
Headcrab wyjadacz

|
Z tego, co wyczytałem, to tylko bugfixy i kilka zmian, których nikt i tak nie zauważy. Nic specjalnego. |
 |
dopelfish^
Młody Headcrab
Steam ID: darkjarna
Xfire: dopelolzor
|
OK, wytłumaczy mi ktoś co to są te low-, low+, etc.? Z tego, co czaję, to chodzi o poziom umiejętności, ale pojęcia nie mam co się odnosi do czego (skąd mam wiedzieć jaki np. ja poziom umiejętności reprezentuję?) |
|
|
   |
 |
Buhen
Meet the Headcrab
Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze
|
Jeśli grasz jeno ffa to jesteś low-, ewentualnie przy dobrych wiatrach low, wyżej się nie da. Jak już grasz klanowo, to jesteś tak dobry, jak przeciwnicy, z którymi grasz. Prowadzisz równą walkę z graczami szółstej dywizji ETF2L (czyli ostatniej) możesz uznać się za lowa. Miażdżysz graczy div 5, jesteś raczej low+ itd. To dość ogólnikowe, wiem, ale ciężko to jakoś precyzyjniej określić. |
|
|
    |
 |
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab

|
Czy zakładał ktoś już konto na tf2lobby z użyciem o2? bo nie mogę dostać e maila potwierdzającego... a nazwa konta jest już zajęta i jestem w totalnej kropce, co mam zrobić? Czekam już 3 dni i nic |
 |
trawiator
Stary Headcrab
|
sprawdź w spamie na stronie poczty ( poczta.o2.pl ) |
|
|
  |
 |
Borsuk
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Borsuk
|
Z tego co pamietam, oni chyba każą jakiś nr do profilu steam dopisać, zrobiłeś to ? |
|
|
  |
 |
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab

|
Tak inaczej wcale się nie zarejestrujesz. Jeśli mógłbym zrobić inny e mail to bym to zrobił ale już moja nazwa steam an tf2.lobby jest zajęta... A wy przez jakie poczty się tam logowaliście? W spamie nic nie mam. |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Czy mogę stworzyć jakiś skrót na pulpicie, którym mógłbym automatycznie wchodzić na określony serwer? |
 |
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2

|
Ozi napisał: |
Czy mogę stworzyć jakiś skrót na pulpicie, którym mógłbym automatycznie wchodzić na określony serwer? |
Może +connect <ip>? |
|
|
  |
 |
Spaqin
Headcrab wyjadacz

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
|
Zrób sobie urla:
steam://connect/<ip>