Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Team Fortress 2 - Pytania i problemy. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
FILIP22
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Mar 2010




PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 19:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czekobot napisał:
Otóż od reinstalki tf'a nawiedzają mnie crashe kiedy:
-jako medyk odpalam kryty
-ktoś na mnie odpali kryty
-w trybie arena zdobędę first blood
-moja drużyna wygra rundę a ja żyje <lol>
To już chyba wszystko.Próbowałem reinstalować,sprawdzać integralność cache,defragmentować cache wszystko na nic.

Czyli zawsze przy krytach, jak reinstal niepomaga to może format ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 20:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

"od reinstalki", a nie nawet po reinstalce. Oczko

Spróbuj reinstalki. Jeśli nie chcesz to w takim razie możesz wywalić gcf`y Team Fortress`a. To taka jakby reinstalka, ale steam będzie widział brak pliku, który musi ściągnąć. (4GB)

Powinno pomóc.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Czekobot
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 13 Wrz 2009


Steam ID: xarxs222

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 20:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A gdzie te "gcf'y" to gdzie mogę znaleźć?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
LeoexePeEl
Młody Headcrab



Dołączył: 30 Sty 2009
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:

Steam ID: Leoexe12

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 21:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

C:\Steam\Steamapps\

Czy gdzie tam masz zainstalowanego Steama, tylko go wyłącz gdy to będziesz robił.

_________________
Jabber - leoexe@aqq.eu
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Czekobot
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 13 Wrz 2009


Steam ID: xarxs222

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 21:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dziękuję za pomoc Bardzo szczęśliwy
Wywalenie plików gcf i reinstall pomogły.
Jeszcze raz dziękuje...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ej jak zbindować, żeby po wcisnieciu jakiegos guzika na klawiaturze pisalo mi cos na czacie? Niektorzy maja tak ze jak zabija meda, to wyskakuje automatycznie im na czacie "Med down" czy coś takiego.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
PerPan01
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2010
Skąd: Polska

Steam ID: PerPan

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 23:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

SemaruPL napisał:
PerPan01 napisał:
Więc tak:Nie mogę wstawić sobie sprayów do tf2 nawet jeśli przerobię przez VTFeditor spraye innych widzę.HALP
napewno wsadzasz je w dobre miejsce/są oba pliki (.vtf i .vmf)
Lul.Jak pobiorę z fprbanana spraya to mam jakiś tam plik,po przepuszczeniu przez vtf editor otrzymuję ten plik w formacie .vtf który wrzucam do VGUIlogos a gdy włączam tf'a i klikam 'przeglądaj' to widzi ten plik tylko nie chce załadować.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 23:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Borsuk napisał:
Ej jak zbindować, żeby po wcisnieciu jakiegos guzika na klawiaturze pisalo mi cos na czacie? Niektorzy maja tak ze jak zabija meda, to wyskakuje automatycznie im na czacie "Med down" czy coś takiego.


*bind (guzik) "say (blah blah)"* ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Smiloslav.
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 11 Cze 2009
Skąd: Śmietnik po prawej.

Steam ID: Smiloslav

PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 21:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MAM CHOLERNY PROBLEM KTÓRY MNIE DRĘCZY:
(prawdopodobnie to przez tego nowego stima bo wczesniej bylo git majonez) jak wejde na jakiegoś serva i dedne to od razu 'trace połączenie z serverami steam' (nic nie moge dropnąć chociaż pokazuje że coś dropie) po chwili grania tak gdzies 3 - 5 min. wywala mnie z servera z komunikatem:
"Nie można połączyć się z serwerami VAC" (tylko że po angielsku (tak mam angielska wersje stima)) semaru mi mówił że to przez tego stima nowego bo powiedział że ten nowy sitm jest dostosowany do visty i 7 a ja mam xp (mam 1 gb ramu...)
Myślę że trzeba napisać do supporta steam tylko że ja słabo umiem angielski. Jak ktoś mi skonstruuje taką wiadomość to będę mu wdzięczny Szczęsliwy Gordon .

_________________
^3[KUNE]^4burgi.: wszyscy graja w audiosurfa dla portala
^3[KUNE]^4burgi.: madNESS!
Cave Johnson: madness?
Cave Johnson: THIS IS POTATO!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 21:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
semaru mi mówił że to przez tego stima nowego bo powiedział że ten nowy sitm jest dostosowany do visty i 7 a ja mam xp

Gówno prawda, mam xp i żadnych problemów z nowym steamem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
SemaruPL
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 28 Lip 2009
Skąd: 49°37'2.83"N 20°42'55.20"E

Steam ID: semaru2

PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 21:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
semaru mi mówił że to przez tego stima nowego bo powiedział że ten nowy sitm jest dostosowany do visty i 7 a ja mam xp
ty mi uwierzyłeś? D:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Smiloslav.
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 11 Cze 2009
Skąd: Śmietnik po prawej.

Steam ID: Smiloslav

PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 21:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

SemaruPL napisał:
Cytat:
semaru mi mówił że to przez tego stima nowego bo powiedział że ten nowy sitm jest dostosowany do visty i 7 a ja mam xp
ty mi uwierzyłeś? D:

dah =o

_________________
^3[KUNE]^4burgi.: wszyscy graja w audiosurfa dla portala
^3[KUNE]^4burgi.: madNESS!
Cave Johnson: madness?
Cave Johnson: THIS IS POTATO!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Jurij
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2008
Skąd: C:\users\JurijPietrowicz



PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 22:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń oba bloby.
A jak nie pomoże to pomyślimy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Smiloslav.
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 11 Cze 2009
Skąd: Śmietnik po prawej.

Steam ID: Smiloslav

PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 23:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Odświeżam...


Jurij napisał:
Usuń oba bloby.
A jak nie pomoże to pomyślimy.

Nie pomogło :\ A i jeszcze do tego jest jeden problem którego zapomniałem napisać: jak gram to nie mogę włączyć okienka steam.

_________________
^3[KUNE]^4burgi.: wszyscy graja w audiosurfa dla portala
^3[KUNE]^4burgi.: madNESS!
Cave Johnson: madness?
Cave Johnson: THIS IS POTATO!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
TheAndy666
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Mar 2010



Xfire: theandy666
PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 23:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak ja miałem problem z nowym stimem, zrobiłem reinstal, wszystko nawet lepiej śmigało (Prócz HL2DM ) Może ci Reinstal pomoże co? Najwyżej ściagniesz se gry od nowa (zostawisz kompa na noc, na czas szkoły).

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 10:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

TheAndy666 napisał:
Jak ja miałem problem z nowym stimem, zrobiłem reinstal, wszystko nawet lepiej śmigało (Prócz HL2DM ) Może ci Reinstal pomoże co? Najwyżej ściagniesz se gry od nowa (zostawisz kompa na noc, na czas szkoły).


Wystarczy zrobić kopie zapasową SteamApps, potem wklejić.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
DarkMaster
Młody Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2009
Skąd: [Subject home town here]

Steam ID: TurboDemoMan

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 11:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Działo się ostatnio coś ciekawego w świecie Team Fortress? Długo nie grałem ani nie śledziłem oficjalnego bloga. Był jakiś update albo coś w tym stylu (Steam również dawno nie był włączany).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 11:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Włącz grę i sprawdź. :F
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://tf2.com/

Był 119 update (100, ale według "czasu valve" 100 to 119)
Każdy dostał medale - Złoty, srebrny, brązowy i taki srebrno - niebiesko - szary dla tych co kupili tf'a w czasie bety.
Każdy kto ma dany medal ma go według daty kupna tf'a:
Ten unikalny szaro niebiesko srebrny jest dla tych, którzy kupili tf2 w czasie bety.
Złoty - dla tych co kupili tf2 od czasu 0-3 miesięcy od jego wyjścia (ja :>)
Srebrny - osoby, które kupiły tfa w przedziale czasowym 3 - 12 miesięcy.
Brązowy - dla osób, które kupiły tf2 rok temu i nadal go mają.
Scout dostał nową broń - bonk, który daje kryty na czas chyba 6 sekund, po prostu daje Ci kryty na 6 sekund, ale nie ma tego bluru co daje bonk.
Dodano nowe czapki zrobione przez społeczność tf2 tzw. community update, w którym demo/sold dostali po desce z gwoździem o; a pyro młot, który niszczy sappery z przyjaznych działek enga (dzisiejszy update) oraz rozwala budowle dwoma uderzeniami lub niektóre trzema (sentry)
No i jest teaser trailer dla Updatu Enga Bardzo szczęśliwy
A o to link do niego , życzę miłego oglądania

Nowa czapka scouta
Nowa czapka solda
Nowa czapka pyro
Nowa czapka demomana
Nowa czapka heavyego
Nowa czapka inżyniera
Nowa czapka medyka
Nowa czapka snajpera
Nowa czapka szpiega
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Zuzz
Młody Headcrab



Dołączył: 24 Sie 2009


Steam ID: zuzz5
Xfire: szkodaramu
PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 19:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Huh, wytłumaczy mi ktoś dlaczego przy dzisiejszym update gra zaczęła mi się ściągać od nowa? To jakaś obszerniejsza paczka bugfixów i innych śmieci, czy może choroba steama?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)