Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Portal 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 01:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W edytorze wkurza mnie bug który powoduje, że wszystko znika gdy za bardzo przybliżymy. Zrobiłbym już dwie mapki gdyby nie to. Pierwszą natomiast możecie już testować c: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=68506344&searchtext=

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Tosh
Młody Headcrab



Dołączył: 11 Cze 2009
Skąd: City 17

Steam ID: peaceboy200
Xfire: focuss1111
PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 03:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

majan_pl napisał:
W edytorze wkurza mnie bug który powoduje, że wszystko znika gdy za bardzo przybliżymy. Zrobiłbym już dwie mapki gdyby nie to. Pierwszą natomiast możecie już testować c: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=68506344&searchtext=


Naciśnij klawisz Home by zresetować kamerę.

W takim razie, ja pochwale się moją mapką Bardzo szczęśliwy http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=68523594

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 07:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z tego co widziałem przez skype (sam jeszcze nie ściągnąłem) to ten edytor jest mocno ograniczony. Mam nadzieję że będą go jakoś rozwijać.
I te "elementy obowiązkowe" jak okno obserwacyjne. Rozumiem że to ma być w realiach prawdziwego Portala, ale mogli by dać trochę wolności twórczej graczom hammeroodpornym Uśmiechnięty
Chcę stworzyć jakieś mapki które można zablokować jeśli się coś źle zrobi. Ciekawe czy restart takiej mapy będzie można rozwiązać inaczej niż loadingiem (wątpię).

_________________
http://make-everything-ok.com/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ridzu
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Lis 2008
Skąd: Birmingham

Steam ID: Rhidge

PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 10:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyskakuje mi błąd przy opcji rebuild. Wie ktoś może o co kaman?
Żaden crash a typowy ingame komunikat.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduMSN Messenger
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 10:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jak jest z tą jedną aktywną dynamiczną żarówką w source?

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 11:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ozi napisał:
A jak jest z tą jedną aktywną dynamiczną żarówką w source?

Włącza się po wejściu do komory.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 16:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A i jeszcze pytanko, czy na tego workshopa da się dodać mapkę zrobioną w hammerze? Wrzuciłbym ten syf co jeszcze za alien swarmowego sdka zrobiłem Język .

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Sro Maj 09, 2012 17:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ozi napisał:
A i jeszcze pytanko, czy na tego workshopa da się dodać mapkę zrobioną w hammerze? Wrzuciłbym ten syf co jeszcze za alien swarmowego sdka zrobiłem Język .

Przeszedłem dzisiaj mocno hammerowatą kampanię, więc tak. Uśmiechnięty Jakoś zwała się "Angry Test 12". Całkiem niezła.

_________________
http://make-everything-ok.com/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
FILIP22
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Mar 2010




PostWysłany: Czw Maj 10, 2012 09:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy może komuś jeszcze nie działa (działał) dźwięk w P2 ?
Robiłem weryfikację i nic. Tak, w opcjach gry jest włączony dźwięk jak coś Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Czw Maj 10, 2012 19:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.youtube.com/watch?v=-L2lHVqbYtc
Bardzo szczęśliwy

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
MartinPL15
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 14 Lip 2008


Steam ID: MartinPL

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 09:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

majan_pl napisał:
http://www.youtube.com/watch?v=-L2lHVqbYtc
Bardzo szczęśliwy
Bansuj ^^
http://youtu.be/jpSq9W3trF8 WonZay wniebo wzięty Gordon jest trendi
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikator
FILIP22
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Mar 2010




PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 16:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

FILIP22 napisał:
Czy może komuś jeszcze nie działa (działał) dźwięk w P2 ?
Robiłem weryfikację i nic. Tak, w opcjach gry jest włączony dźwięk jak coś Język


Ponawiam pytanie, to dość ważne Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 16:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Miał ktoś z was problem w edytorze, że w pewnym momencie przechodzenia mapki albo znikają portale, albo ten niebieski tunel mi się sam wyłącza?

Jest to strasznie frustrujące i zupełnie nielogiczne. Sprawdziłem wszystkie możliwości, tunel nie jest do niczego podłączony, długość lotu, położenie źródła tunelu oraz brak siatek dematerializujących.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Sob Maj 19, 2012 15:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niah! Niah!
Nareszcie jestem posiadaczem tej kultowej gierki xD

Ludzie na forum steam rzucili się na Gift do Counter Strike Global Offensive jak na chleb!
W ciągu 10 minut dostałem chyba z 15 zaproszeń i chyba 10 wiadomości na forum.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sob Maj 19, 2012 17:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeżeli rzeczywiście wymieniłeś 60 eurowego gifta CS:GO za 20 (promocyjnie 5) eurowego Portala 2 to co się dziwisz?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Nie Maj 20, 2012 01:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sion napisał:
Jeżeli rzeczywiście wymieniłeś 60 eurowego gifta CS:GO za 20 (promocyjnie 5) eurowego Portala 2 to co się dziwisz?


Walnąłeś ostro
60ojro za dostęp BETA do gry która i tak będzie w swoim czasie płatna? Jakim trzeba być idiotą żeby to zrobić?
Zwisa mi to, przynajmniej kasy na Portala 2 nie musialem wydawać
@edit
W sumie jak ja teraz widzę na forum steam w dziale trading, to ludzie wymieniają się CS:GO za DOTE2 itp, nie widzę żadnych ciekawych ofert, więc tego typu pisanie można sobie odstawić.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Maj 20, 2012 01:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na portalach aukcyjnych ceny jednego gifta do CS:GO sięgają 50-60 euro, więc nie dziw się, że się rzucili na Twoje ogłoszenie jak hieny na zwłoki, bo żeś stracił dużo kasy - zwłaszcza po niedawnej promocji, kiedy Portal 2 kosztował trochę ponad 25 złotych (4,5 euro bodaj). Gratuluję utraty kasy, i nie psiocz że gadają bzdury bo niestety, ale ci cwaniakowanie nie pykło tym razem.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Nie Maj 20, 2012 08:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wymieniłem CS:GO za Mount & Blade Collection i 20 euro. I nie żałuje, więc naprawdę ludzie - niektórzy nie muszą zarabiać na każdym łebku multum kasy bo do szczęścia potrzeba im mniej Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Nie Maj 20, 2012 10:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja jeszcze dorzucę swój trade: CS:GO za AC:R + sweets, i kończę ten offtop.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Nie Maj 20, 2012 12:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Max napisał:
Wymieniłem CS:GO za Mount & Blade Collection i 20 euro. I nie żałuje, więc naprawdę ludzie - niektórzy nie muszą zarabiać na każdym łebku multum kasy bo do szczęścia potrzeba im mniej Oczko

Tylko że chyba omijacie morał z bajki Wooziego: nie chodzi tu o to że "zależy" na czymś innym - bo wymieniając na pieniądze dostałbyś tę grę za którą się wymieniłeś i jeszcze dużo więcej. Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)