Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Czy HL2 pójdzie na tym kompie ? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 10:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak jak w nazwie tematu. Czy HL2 pójdzie na takim kompie ?:
Win XP Pro SP2
AMD Athlon 1.2 GHz
256 MB RAMu
Geforce 2 MX 400

I jeszcze jedno pytanie bo teraz znowu dali HL2 do sprzedaży... orientuje się ktoś ile kosztuje w Empiku ? Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy aż tak trudno jest sprawdzić minimalne wymagania sprzętowe?
Twój komputer akurat się tam mieści, więc dla jasności - pójdzie ci.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No ok thx za odpowiedź. Ale głównie to chodzi o kartę graficzną... no i jeszcze proszę o odpowiedzi na drugą część pytań.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
No ok thx za odpowiedź. Ale głównie to chodzi o kartę graficzną... no i jeszcze proszę o odpowiedzi na drugą część pytań.

Tak trudno sprawdzić na stronie internetowej empiku?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wow ale ty mądry jesteś !!! Tak tylko że cena przez internet może się różnić z tą w salonie !
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Teraz najbardziej opłaca się kupić HL2 Edycję roku za 40 zł + 10 zł za wysyłkę. Nie wiem czy ta cena jest już, czy trzeba poczekać kilka dni, ale wiem że w najbliższym czasie ma się pojawić taka rewolucja cenowa.

Co do karty - ja przeszedłem HL2 na zwykłym Geforce-2 64mb, tak jak wiele innych osób.

EDIT:
Cytat:
Wow ale ty mądry jesteś !!! Tak tylko że cena przez internet może się różnić z tą w salonie !

My ci pomagamy, a Ty się takie komentarze? Nieładnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Aha czyli jak 10zł za wysyłkę to nie będzie ta gra dostępna w salonach normalnie ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 11:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
Aha czyli jak 10zł za wysyłkę to nie będzie ta gra dostępna w salonach normalnie ?

W sklepie za taką cenę raczej trudno będzie kupić, choć mogą być jakieś wyjątki. W każdym razie imo najbardziej opłacało by ci się kupić w Wirtusie, a przesyłka idzie za pobraniem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Camilus VI
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 12:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co do ceny to na empik.com mozna zamowic gre i odebrac ją w najblizszym empiku nie placąc za przesylke i cena jest średnio mniejsza o 10 zł niż przy zamawianiu bedz kupowaniu w salonie empiku. Troche bez sensu ale tak jest i sie oplaca.

A co do wymagań to moim zdaniem są zdecydowanie za niskie. Na starym kompie:
Win XP Pro SP2
GF 4 MX 64 MB
Celeron 2200
256 MB Ram
gra na minimalnych detalach i rozdzielczości 800x600 wyciągała maksymalnie 15 klatek. Podane minimalne wymagania sprzętowe są moim zdaniem wzięte z kosmosu i watpie czy na kompie spelniającym je gra pójdzie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 13:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
Tak jak w nazwie tematu. Czy HL2 pójdzie na takim kompie ?:
Win XP Pro SP2
AMD Athlon 1.2 GHz
256 MB RAMu
Geforce 2 MX 400

I jeszcze jedno pytanie bo teraz znowu dali HL2 do sprzedaży... orientuje się ktoś ile kosztuje w Empiku ? Uśmiechnięty

tylko nie spodziewaj się że gra będzie chodzić ci super płynnie... Przewraca oczami

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Guardb
Młody Headcrab



Dołączył: 18 Maj 2007
Skąd: Bytom

Steam ID: Guardb
Xfire: Guardb
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 14:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie patrzcie na stronie empiku pisze tam że half life 2 gra roku (jak patrzałem) kosztuje 100 zł ale kiedy pojechałem do empika płaciłem 150 zł;/

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 14:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja grałem na duronie 1.2, 256mb ram i geforce2, a HL2 śmigał mi w medium przy ~30 fps'ach.
To że ktoś ma zjechany system, nie znaczy, że wymagania są za niskie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 15:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ehhh.... to ja już nic nie wiem :/ Pogram czy nie ? Bo w poniedziałek idę po nią. Dzisiaj byłem zaklepać bo jeszcze nie miałem pewności czy pójdzie Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: DG



PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 15:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co do sklepu online empiku to mozna tam znaleść niezłą okazje (lepsza niz w salonie) i zamówić do wybranego salonu empiku NIE PŁACĄC ZA WYSYŁKE.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 16:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Najprościej to ściągnij demo.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 17:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
Ehhh.... to ja już nic nie wiem :/ Pogram czy nie ? Bo w poniedziałek idę po nią. Dzisiaj byłem zaklepać bo jeszcze nie miałem pewności czy pójdzie Smutny

Pograsz, ale mało komfortowo...

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 19:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Najprościej to ściągnij demo.


Nom dobry pomysł Uśmiechnięty Właśnie ściągam. Jak pogram to napiszę jak chodzi i postaram się wrzucić screena.
A mam jeszcze jedno pytanie w międzyczasie żebym nie zaśmiecał forum. Jak pójdzie HL2 to będzie mi chodził tak samo Epizod pierwszy ? No i czy pójdzie mi Epizod drugi ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 19:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. Raczej nie :]
2. Jeszcze Valve nic nie powiedziało odnośnie supportu dla DX7.0.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 20:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Episode One pójdzie ci bez problemu, o drugim raczej nie masz co marzyć.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 20:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No nie wiem AwM. Ja bym taki pewien nie był. na 512ramu HL2 chodził mi na medium bez problemu ale EP1 już miał problemy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)