Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 HL2 Dźwięk mi się opóźnia jak strzelam !!!!!! HELP !!!! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Gordon41200
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 20 Mar 2011
Skąd: Sosnowiec



PostWysłany: Nie Mar 20, 2011 22:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kupilem orange boxa. gralem,gralem,gralem i gralem aż coś sie stało nie tak.
w hl2 gdy strzele to dźwięk słysze dopiero po sekundzie a celownik nie ma tych pomarańczowych nawiasów co pokazywały zdrowie oraz amunicję.
w episodach nie mam żadnych problemów tylko w zwykłym hl2.
POMOCYY. nie wiem jak to sie stało. bardzo mi na tym zależy ponieważ przeszedlem tę grę 10 razy i nadal mi się nie nudzi Gordon jest trendi Gordon jest trendi Gordon jest trendi
Jestem jej fanem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Archi
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 29 Gru 2009
Skąd: Venice, CA



PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 00:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeinstaluj gre.

_________________
Julien-K Poland
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
mikoREAL
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 03 Sie 2010


Steam ID: carmageddon47
Xfire: mikoreal123
PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 08:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zrób defragmentacje i sprawdź integralność plików Cache. Spróbuj także przeinstalować sterowniki od dźwięku
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ciumko
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Wrz 2007
Skąd: ZLW


Xfire: Ciumko
PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 10:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie czarowałeś nic z DirectXem i przyspieszeniem dźwiękowym? Jak tak to postaraj się o poprzednie ustawienia. Jak nie, to i tak spróbuj, a może pomorze. ; )

_________________
[=C=]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Gordon41200
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 20 Mar 2011
Skąd: Sosnowiec



PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 22:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

szkoda tylko że to nic nie daje Zmięszany Gordon Zmięszany Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 22:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ciumko napisał:
a może pomorze. http://softdarek.republika.pl

Przyczepię się, POMOŻE od POMOCY, już.
W dxdiag zmniejsz wartość przyśpieszenia systemowego, chyba tak to wyglądało.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gordon41200
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 20 Mar 2011
Skąd: Sosnowiec



PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 12:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

noooo wreszcie ale musiałem dać na brak przyśpieszenia. dźwine że tylko z tą grą tak mialem
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 17:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masa gier świruje z przyśpieszeniem dźwiękowym, np. Assasin's Creed.
Przynajmniej u niektórych.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)