Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 niewidzialne bronie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 14:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam problem zainstalowalem nowiutkiego half life source i nie widze broni ktorej trzymam czemu tak jest i jak to odwrocic??

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 16:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

tez tak miałem, pomógł validate plików (prawy przycisk myszy na half-life source -> properties -> local files -> verify integrity of game cache).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 16:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nadal tak jest ;/ czy poprostu musze zaczac gre od nowa??

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 16:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może coś namieszałeś w configu, zmień nazwę folderu hl source (Steamapps/twoje_konto/half-life source na przykładowo: "~half-life source".
Wszystkie ustawienia powrócą do standardowych, ale folder ze starymi nie zniknie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 19:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z pamięci nie podam, ale chyba komenda zaczynająca się na "hud_" i zawierająca weapon + model + draw, ale nie pamiętam w jakiej kolejności Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 20:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może to być komenda cl_drawvielmodel.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 22:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lub viewmodel_fov

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 10:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@AwM nic nie szperalem w configu
@wszyscy to sprobuje tych komend Język

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
syntex
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2007
Skąd: Toruń

Steam ID: nadaj79

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 16:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam serdecznie.

Widzę że nie tylko ja mam ten problem. Pisałem ju z na wielu forach i nikt do tej pory nie potrafił mi pomóc. Wyżej wymienione komendy na nic się zdają, również sprawdzanie integralności cache gry nic nowego nie wnosi (robiłem to już 3-krotnie). Broni jak nie widać tak nie widać. Z tego powodu zaprzestałem jakiś czas temu grać HL1 Source ponieważ jakoś nie bawi mnie rozrywka bez widoku broni. Mam nadzieję że na tym forum uda nam się wspólnie rozwiązać tą sprawę.
Zapraszam do współpracy Uśmiechnięty

Ps.
1. Tak jak mój poprzednik nie grzebałem nic w konfiguracji gry.
2. Posiadam oryginalną wersję Game Of The Year.
3. W czasie HAZARD COURSE broń jest WIDOCZNA!

Pozdrawiam.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu GaduTlen komunikator
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 16:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie rozumiem. Niewidoczne są tylko bronie czy ręce też?

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
syntex
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2007
Skąd: Toruń

Steam ID: nadaj79

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 16:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rąk oczywiście też nie widać. Tylko celownik.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu GaduTlen komunikator
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 17:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

syntex napisał:
Rąk oczywiście też nie widać. Tylko celownik.


A komendę r_drawviewmodel sprawdzaliście? Powinna mieć wartość "1".

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
syntex
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2007
Skąd: Toruń

Steam ID: nadaj79

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 17:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A komendę r_drawviewmodel sprawdzaliście? Powinna mieć wartość "1".[/quote]

Sprawdzałem przed chwilą. Jest wartość 1.
Powoli zaczynam tracić nadzieję Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu GaduTlen komunikator
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 18:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może to i pytanie idiotyczne, ale... Robiliście reinstall? W wielu problemach pomaga. Bardzo szczęśliwy Jeśli tak, to może wypróbować mój sposób na nie działający HDP do hl1, tzn. wywalić folder steam/steamapps/[nazwa twojegą konta]/half-life source, usunąć gcf half-life source (tak dla pewności Bardzo szczęśliwy) i zainstalować hl:s.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
syntex
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2007
Skąd: Toruń

Steam ID: nadaj79

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 18:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

CHWILA PRAWDY.
Robię reinstalkę bo innej opcji rzeczywiscie nie widze.
Jeśli pomoże to będę niezmiernie szczęśliwy Szczęsliwy Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu GaduTlen komunikator
syntex
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2007
Skąd: Toruń

Steam ID: nadaj79

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 19:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Myślę że czas zakończyć temat. Reinstalka podziałało i jak ręką odjął tzn dodał bo broń już jest widoczna. Wszystko pięknie i ładnie. Wielkie dzięki dla wszystkich którzy przyczynili się do rozwiązania problemu a w szczególności dla Suriv'a

Pzdr. Szczęsliwy Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu GaduTlen komunikator
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 19:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ehh, wystarczyło by prawdopodobnie usunąć folder z ustawieniami gry, tak jak mówiłem na początku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 19:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

syntex napisał:
Wielkie dzięki dla wszystkich którzy przyczynili się do rozwiązania problemu a w szczególności dla Suriv'a

Dzięki za podziękowania (LOL) za podsunięcie najprostszego rozwiązania. (LOL2, ale rym)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
syntex
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2007
Skąd: Toruń

Steam ID: nadaj79

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 20:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Ehh, wystarczyło by prawdopodobnie usunąć folder z ustawieniami gry, tak jak mówiłem na początku.


Hehe... niestety nie było to takie proste... nawet usunięcie folderu z ustawieniami nic nie dawało; pisałem wcześniej że próbowałem WSZYSTKIEGO(!) Pomogła tylko reinstalka. Tylko i aż.

Pzdr4@llsourceFans Szczęsliwy Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu GaduTlen komunikator
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 20:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzieki wszystkim za pomoc Szczęsliwy Gordon

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)