Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Half-Life 2 - Follow Freeman - brak tekstury? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak jak temat, czyli nie wiedzieć czemu brakuje mi tekstury lub tekstur tego banku tudzież muzeum które jest siedzibą Combine.

Image

Sprawdzałem już integralność plików, usuwałem folder z HL2 i plik half-life2 content.gfc. Wreszcie rozpoczynałem etap od początku i nic. Dalej to samo. Może ma ktoś jakiś pomysł co jeszcze można zrobić by było normalnie? Bardzo szczęśliwy

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Stefan
Stary Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2007
Skąd: Ze Sparty

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Eee... trochę dziwne.Ty grasz w zwykłego HL2 czy na jakimś modzie?Bo jeżeli w normalnego to tak nie powinno być.Zobacz czy nie masz zawirusowanego jakiegoś pliku.A sprawdzałeś na grafice?Trochę spróbuj tam poszperać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W zwykłym też takie coś się zdarzą Uśmiechnięty W pierwszym rozdziale miałem zamiast światła odbijającego się od podłogi to różowe tekstury. Po prostu coś się nie ściągnęło.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Maj 2007
Skąd: Z Torunia oczywiście

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a Tak jest zawsze?, Bo wiem, że taki problem stwarza wyjście do Windows'a.

_________________
Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zamiast światła różowe obłoczki miałem, ale zwykle wystarczyło uruchomić HL'a ponownie. Teraz takie "cuś" nie działa niestety.

Może screen konsoli komuś coś podpowie:

Image

EDIT: za każdym razem jak gram. Bardzo szczęśliwy

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podobne błędy miałem zawsze w CSS, zamiast różnych tekstur ( na standardowych mapach ) to właśnie były różowe ozdóbki... Nie rozwiązałem tego problemy, nie przeszkadzał mi zbytnio.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No tak, tylko że u mnie to nie jest ozdóbka a cały budynek. Psuje to dość porządnie klimat gry. Tym bardziej, że tak być nie powinno i przed formatem tak nie miałem. ;P

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie psuje klimatu Uśmiechnięty Wyobraź sobie, że przechodziła tędy Kombinacka parada
równości Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Advisor
Stary Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 12:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ściągnij Sourcematerials.gcf jeszcze raz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćMSN Messenger
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 20:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pomogło. Język

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)