Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Sven Coop Pomocy Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Niewazne
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2011




PostWysłany: Sob Sie 13, 2011 11:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam mam problem z zalozeniem serwera przez siec lan na modzie sven coop..
to pokolei:Wlanczam hl>Custon Game>Sven Coop> Acive>Play Sven Coop>Lan Game>Create Game>ZAZNACZAM Lan Game> wybieram mape> wciskam OK> robi sie loading> i wyskakuje blad Report......Wysylaj....Niewysylaj>> POMOCY!! Smutny Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Sie 13, 2011 13:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kup oryginał.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Sob Sie 13, 2011 14:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po pierwsze oryginał H-L?

Po drugie (jeśli tak) zrób validate itp.

Po trzecie (jeśli nie) kup oryginalny H-L.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Sie 13, 2011 14:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie wspomniał nic o włączeniu Svena przez Steam a mnie uruchamiane Svena jako mod przez HL wydaje się co najmniej podejrzane.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Sie 13, 2011 14:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O jeeezu to musi napisać "włączam przez steam". Napisał, że włączył.
http://www.bob.republika.pl
Jaki masz język steama?

EDIT:
Choć w sumie "Custom game" zniknął już z HLa więc sorry, ale bez oryginałki się nie obejdzie, niestety.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)