Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Half Life 2 - Brak języka Polskiego Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 16:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam, kupiłem dzisiaj Orange Boxa i problem tkwi w tym że gdy klikam ppm - wybieram właściwości a potem zmiana języka, to nie można wybrać Polskiego a podobno jest. Co w takiej sytuacji powinieniem zrobić?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 16:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Język Steam'a na Polski zmień.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 17:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No przecież mam Steam po polsku, ale HL2 mam po angielsku: http://translator.telewizor.eu :/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 17:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Half-life 2 ma tylko napisy po polsku. Opcje -> dźwięk -> włącz napisy (Tylko dialogi) i powinno być.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 18:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra poradziłęm sobie w inny sposob.
Miałem Steama cały czas po polsku, lecz gdy włączyłem HL2 zauważyłem że wszystko jest po angielsku, a w ustawieniach nigdzie nie dalo sie wybrać Polskiego języka.

Więc napisałem na forum, a potem wpadłem na pomysł że zmienie język steama na jaki kolwiek i ponownie zmienie na Polski ... zadziałało.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 20:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maxoss napisał:
wpadłem na pomysł że zmienie język steama na jaki kolwiek i ponownie zmienie na Polski ... zadziałało.



No właśnie o coś takiego mi chodziło. Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Wto Sty 17, 2012 20:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pred96 napisał:
Maxoss napisał:
wpadłem na pomysł że zmienie język steama na jaki kolwiek i ponownie zmienie na Polski ... zadziałało.



No właśnie o coś takiego mi chodziło. Uśmiechnięty


W takim razie źle zrozumialem. Dzięki wszystkim za pomoc
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)