Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy z Portal 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Sro Lis 14, 2012 18:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gdy odpalam Portala 2 wszystko idzie spoko, aż do momentu zagrania. Włączam rozdział 1, gra się włącza ale na ekranie nie ma że tak powiem nic Smutny Widzi się jakby przez mgłę na poziomie 100. Dialogi są normalne ale dalej nic nie jest. Sterowniki zmieniałam,gre reinstalowałam ale to nic nie pomogło.

Dane sprzętu

system operacyjny: Windows 7
karta graficzna: intel CORE i5 inside
sterowniki graficzne: Nvidia nie wiem dokładnie jaka ale pisze że 306.97

Smutny Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Sro Lis 14, 2012 18:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Też by mi nie działało gdybym używał zamiast karty graficznej procesor. No chyba, że chodzi ci o zinegrowaną. Daj screeny.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Sro Lis 14, 2012 18:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spróbuje ale poczekaj chwile Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Sro Lis 14, 2012 18:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://ifotos.pl/zobacz/to-widze-_xnnrxpa.png/


Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Sro Lis 14, 2012 22:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Używaj opcji edytuj, to nie gryzie Oczko
Podaj dokładną specyfikację kompa, jak nie wiesz jak - screeny z programu CPU-Z.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 15:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 16:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czyli laptok... Mimo wszystko powinno działać.
Sprawdzanie i defragmentację plików gry zrobiłeś?
No i najważniejsze - oryginał?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 17:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na 320M i mobilnym Core 2 Duo Portal 2 u mnie śmiga, więc nie jest to raczej sprzętowy problem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 18:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To jest orginał i gre 2 razy przeinstalowywałam.
Defragmentacji nie robiłam,bo ze mnie takie ciele, że nie wiem jak to się robi Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 18:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Devanesce napisał:
Defragmentacji nie robiłam,bo ze mnie takie ciele, że nie wiem jak to się robi Język

Klikasz prawym na grę na Steamie, "Właściwości" -> "Pliki lokalne" i tam to masz (defragmentacja i "Sprawdź spójność plików gry"). ;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 18:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nic to nie dało Smutny Kompletnie nie wiem co robic Smutny

_________________
Pytanie ? Na PW :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 19:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masz najnowsze sterowniki do karty?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 19:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sion napisał:
Masz najnowsze sterowniki do karty?


Wcześniej podawałam specifikę kompa mojego więc możesz ocenić bo ja tam nie wiem Język

_________________
Pytanie ? Na PW :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 20:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

306.97 ma. Najnowsze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 20:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Retosik napisał:
306.97 ma. Najnowsze.


próbowałam to zainstalować ale jakoś nie wyszło Smutny

Nie znam dokładnej instalacji na Windows 7 Smutny

_________________
Pytanie ? Na PW :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Czw Lis 15, 2012 21:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi to wyglada na błąd gry. Cos podobnego jest w CS GO, jak sie gra na ZM to jest taka niebieska mgla i trzeba wlaczyc menu kupowania i wylaczyc zeby zniklo.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Pią Lis 16, 2012 16:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://us.download.nvidia.com/Windows/306.97/306.97-notebook-win8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

o ile masz notebooka.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Pią Lis 16, 2012 17:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jak wyłączyć tą mgłe paladyn300 ?

_________________
Pytanie ? Na PW :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Sob Lis 17, 2012 18:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Napisalem jak ją wylaczyc w CS GO. W portalu nie wiem, trzeba by bylo wlaczyc cos gdzie ta mgla wystepuje.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Devanesce
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2012




PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 15:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie wiem czy to błąd gry czy może kompa Smutny Ktoś może miał podobnie lub coś takiego ?

_________________
Pytanie ? Na PW :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)