Autor |
Wiadomość |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Temat jest no, trochę bezsensowny, ale lepsze to niż kłótnie z niegrzeczym prababem . A więc, co lubicie przekąsić, przepisy itd. miło widziane.
Osobiście uwielbiam niemalże wszystko, pod jednym jednak warunkiem - zrobię to sam Ostatnio popularne są u mnie tradycyjne odmiany fast-foodów. Dla przykładu hot-dogi z musztardą, ketchupem śliwkowym (mniam) i majonezem + ogóreczek + cebulka smażona. Mniam... |
|
|
   |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Hm wiesz co dobre Też się tym zajadam od czasu do czasu, ale to co najbardziej lubię to dużo kalorii, czyli kurczak pieczony+frytki+ketchup+coca-cola  |
|
|
   |
 |
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
|
Spaghetti!!!!!!!!! |
 |
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz

|
No to może zdam liste tego co najbardziej lubie pałaszować.
Pizze z serem i z pieczarkami, frytki, żurek, pierogi z twarogiem, kluchy z bigosem, jajecznica, wątróbka z cebulką .
A z tych mniej kalorycznych to jakiś jogurty, banany uwielbiam i winogrona. |
|
|
   |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
Barszczyk czerwony z uszkami albo krokietem!!!! Aaa... Uwielbiam także zajadać się Tatarem, oraz licznymi Serami :>. Oraz tradycyjny Schabowy z kartoflami! reszty nie będę wypisywał bo jest tego strasznie dużo. Strasznie lubię jeść i gotować (choć o dziwo gruby nie jestem ) |
 |
equ
HATEcrab

|
Mrocz napisał: |
Strasznie lubię jeść i gotować (choć o dziwo gruby nie jestem ) |
Tak jak ja. W sumie bardziej to pierwsze, ale gotowac tez cos tam ugotuje. Kiedys na forum HL2.pl ktos podal kurczaka z ananasami. Jak to wyprodukowalem, to sie cala rodzina zajadala i pozniej musialem co jakis czas poprawki robic. Z jedzenia, to wszystko co jest zwiazane z cyckami kurczaka. Najlepszy jest patent, zeby je pokroic w paski, przyprawic i smazyc w glebokim oleju. Podaje sie tylko z ketchupem.  |
|
|
  |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
Ostatnio wypróbowałem patent który moja mama spisała z telewizji ( Nigela Gryzie czy jakoś tak ) Na panierkę do kurczaków z parmezanu i zmielonej bułki ( nie tartej.. tylko zmielonej w malakserze bułki kupionej w piekarni ) Albo panierkę z wykorzystaniem rozkruszonych krakersów... Są świetne! :> |
 |
Magpie
Gonarch
|
Ja nie umiem gotować nic oprócz ryżu, makaronu, kaszy gryczanej (z woreczka), wody i różnych specyfików z torebek.
Kiedyś umiałam naleśniki, ale chyba już zapomniałam.
A jem chetnie właściwie wszystko, nienawidzę tylko żółtka z jajka na twardo, cebuli którą widzę (jak jest przykryta to zjem ) i nie przepadam za pieczarkami. Nie lubię też specyfików typu łazanki. |
|
|
  |
 |
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3

|
Ja tam bardzo lubie Toritlle taki pierozki male w rozpuszczonym serze, ;D |
|
|
   |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
Luise napisał: |
Ja nie umiem gotować nic oprócz ryżu, makaronu, kaszy gryczanej (z woreczka), wody i różnych specyfików z torebek. |
Zła z Ciebie żona będzie .
Próbował ktoś kiedyś naleśniki z nadzieniem pieczarkowym? Pieczareczki + troche vegety + majonez ze śmietaną, wszystko ugotować, wcisnąć w naleśnika i mamy niebo w gębie ;P. |
|
|
  |
 |
Magpie
Gonarch
|
prb napisał: |
Zła z Ciebie żona będzie |
- wiem.
Mam odgrzać rolady i ugotować kaszę. HMMM... |
|
|
  |
 |
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1
|
A ja uwielbiam naleśniki z jagodami Kurczak w cieście naleśnikowym podsmażany  |
|
|
  |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
meJK napisał: |
A ja uwielbiam naleśniki z jagodami  |
Mi się już przejadły wszelkie naleśniki na słodko. Preferuje bardziej subtelne, mniej zdecydowane smaki ;P.
I nic z tym nie robisz? Uch...  |
|
|
  |
 |
Elaks
Dojrzały Headcrab

Steam ID: Elaks
|
A ja mam trochę inne zwyczaje, gdyż nie jadam nic smażonego i ograniczyłem tłuszcz do minimum Lubię sam gotować i robić potrawy po swojemu
Bardzo lubię duszoną wołowinkę (bez tłuszczu ) i młode ziemniaczki do tego parę listków sałaty i ciemny sosik Ostatnio wykombinowałem by drobno pokrojone, uduszone mięsko zawinąć w placek ziemniaczany i polać jakimś sosem naprawdę fajne danie  |
|
|
   |
 |
DonZ
Dojrzały Headcrab

Steam ID: DonZ
|
pierogi umm... z czymkolwiek (no prawie ) |
|
|
    |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
DonZ napisał: |
pierogi umm... z czymkolwiek (no prawie ) |
Na węgrzech jadłem pierogi z chilli. Takie też byś zjadł? :E |
|
|
  |
 |
Dav
Fast headcrab
|
Chilli? Szczerze to lubię ostre potrawy, ale chilli jadłem raczej w bardzo małych ilościach... myślę nad wzięciem większej ilości na raz  |
|
|
   |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
DawSolo napisał: |
Chilli? Szczerze to lubię ostre potrawy, ale chilli jadłem raczej w bardzo małych ilościach... myślę nad wzięciem większej ilości na raz  |
To tak jakbyś myślał o samobójstwie. Z góry odradzam. |
|
|
  |
 |
Dav
Fast headcrab
|
prb napisał: |
DawSolo napisał: |
To tak jakbyś myślał o samobójstwie. Z góry odradzam. |
Prawdopodobnie uratowałeś mi życie. Dziękuję. W zamian nadmucham Ci balonik ^^ |
|
|
   |
 |
Flicker
Obama's Headcrab

Steam ID: Flicker
|
Kurczak w karzdym wydaniu rulz  |
_________________ Proud Member of NFSKTNGTNKASFBBTT (pseudonim Wazelina) |
|
  |