Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z HD pack'iem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Abrakadabra
Młody Headcrab



Dołączył: 04 Paź 2008


Steam ID: Abrakadabra007

PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 16:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kilka dni temu naszło mnie na ponowne przechodzenie HL1. Miałem zainstalowany HD pack, ale wystarczyło dezaktywować go przez ten link (http://store.steampowered.com/news/438/) i było normalnie przez kilka dni. Jednak włączam dzisiaj i okazało się, że są modele HD. Próbowałem aktywować i dezaktywować przez tą stronę, ale to i tak nic nie dawało. Co dziwne pod OF i BS modele są normalnie, więc sam problem jest tylko pod Hl1. Szukałem jakiś plików, folderów i jedyne co znalazłem to 'half life high definition.gcf', który i tak powstaje przy każdym włączeniu gry. Ktoś wie jak to jakoś ręcznie usunąć?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tony Młontana
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2012


Steam ID: DynamiteBN

PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 17:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń folder z half life i half life high definition.gcf w steamapps i zainstaluj od nowa halfa.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
combine-headcrab
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 26 Mar 2009


Steam ID: greg390

PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 17:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety, mam to samo co kolega. Usunięcie plików HDP nic nie pomaga gdyż gdy uruchamiamy Half Life wracają one na swoje miejsce.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 20:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Możliwe że przez to: http://www.grasz24.pl/newsy/half-life-dostepny-na-systemach-mac-i-linux,1,1,14876

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Abrakadabra
Młody Headcrab



Dołączył: 04 Paź 2008


Steam ID: Abrakadabra007

PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 22:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chyba tak. Wyczytałem przed chwilą, że HL1 ma mieć docelowo włączony HD pack, którego nie da rady wyłączyć. Mam nadzieje, że to naprawią bo wg. mnie te modele są naprawde wyprute z klimatu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 23:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

HD pack to zło w czystej postaci. Prawdziwi fani HL'a go nie używają!

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Tony Młontana
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2012


Steam ID: DynamiteBN

PostWysłany: Nie Sty 27, 2013 15:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zwieracz napisał:
HD pack to zło w czystej postaci. Prawdziwi fani HL'a go nie używają!


Headcraby z forum nienawidzą hd pack'a Rozbawiony Gordon.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)