Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 HL 2 - błąd czy nie? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Szkut
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Sty 2013




PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 22:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Elo,
miałem błąd w grze Library C++ czy coś takiego. Odpalam ponownie, wczytuje save i nie wiem czy tylko mi sie wydaje ale chyba nagle sie pojawiło coś takiego jak na zdjęciu http://i.imgur.com/YIfKD7p.jpg plus pasek od latarki/tlenu sie zmniejszył? Ki czort? Normalnie tak jest czy to jakiś błąd?

Dopiero teraz zauważyłem, że to stan magazynka. Tylko czemu tak sie przesunął i jak to przywrócić?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Nediamnori
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2013




PostWysłany: Nie Sty 27, 2013 15:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sprawdź spójność plików, zdefragmentuj itd. Ja bym tak zrobił. Może to pomoże.

_________________
https://www.youtube.com/feed/UCeFyHsIXgALdLhzo5GufPGw/u mój kanał na yt z filmami z garry's mod
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Nie Sty 27, 2013 16:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Miałem tak jak grałem w piracką wersje. Masz wytłumaczenie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Nie Sty 27, 2013 17:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A mnie się czasami te znaczki na ekranie tak przenoszą i na legalnej wersji.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Sty 28, 2013 16:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To było coś z polską wersją i czcionkami jak mnie pamięć nie myli.
Czasem znika po restarcie gry, komputera, reinstalacji/defragmentacji gry, pobawieniu się w plikach gry czy zmianie języka gry/Steam.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
DantePL
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: z Rzeszowa

Steam ID: }Dante{

PostWysłany: Wto Sty 29, 2013 00:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli mnie pamięć nie myli to trzeba:

1. Odpalić grę i zostać w menu.
2. Ustawić inną rozdzielczość. Zastosować.
3. Odpalić grę. Układ i rozmiar powinien być już OK, tylko ostrość oczywiście nie.
4. Zakończyć grę, wyjść, odpalić jeszcze raz i zostać w menu.
5. Ustawić dobrą rozdzielczość grać.

Teraz wszystko powinno być OK. No chyba, że to był fix na coś podobnego ale innego.

_________________
Tread softly because you tread on my dreams.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)