Autor |
Wiadomość |
Rawertt
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3

|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Dobrze że chociaż Hydra będzie.
Lokacja jest OK, San Andreas było całkiem niezłe. Mam nadzieję że będzie niewiele albo w ogóle nie będzie tego całego gówna które zniszczyło GTA: SA - całość RPG i "yo, yo i'm black so imma gangsta nigga family yo".
Podoba mi się formuła. Starszy charakter, chyba nawet bogaty, z dziećmi - tego nie było jeszcze. Niektórzy sugerują że to Tommy Vercetti (po głosie). Czemu nie, jestem za. |
|
|
  |
 |
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: alixo123
|
IMO nic specjalnego na tym trailerze.
Jako że śledzę serie GTA to prawdopodobnie kupię  |
 |
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
|
Trailer łudząco podobny do jednego z tych z GTA IV
Pożyjemy - zobaczymy.
Na razie nie widze potencjału.
A o tym, że akcja będzie w LS wiadomo już od kilku dni wstecz. |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

|
flandrowa napisał: |
To ciekawe, bo moja szklana kula miała zakłócenia akurat... |
|
|
  |
 |
Rawertt
Stary Headcrab

|
flandrowa napisał: |
Nie było nic wiadomo, były jedynie spekulacje - jedne bardziej, inne mniej przekonujące. |
|
|
  |
 |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
To raczej nie Vercetti, skoro przeprowadził się przez pogodę "I guess it was the weather", więc mieszkał w ponurym klimacie, a Miami takim nie jest. |
_________________ おはようございます、ジェイコブです! |
|
   |
 |
Joz
Kopfkrabbe

|
Woozie napisał: |
To raczej nie Vercetti, skoro przeprowadził się przez pogodę "I guess it was the weather", więc mieszkał w ponurym klimacie, a Miami takim nie jest. |
Nie zapomnij, że na początku mieszkał w Liberty City. Po drugie, Miami ma krokodyle, huragany i te inny - Los Angeles nie. (wiem, chcę na siłę Tommego Vercettiego) |
|
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
:3 |
|
|
   |
 |
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4

Steam ID: dabu
|
Trailer GTA 4 powodował opadoszczęk, ten jest co najwyżej bardzo dobry. Więc nie spodziewam się niczego więcej niż "ledwie" bardzo dobrej gry. |
 |
Joz
Kopfkrabbe

|
Dabu napisał: |
Trailer GTA 4 powodował opadoszczęk, ten jest co najwyżej bardzo dobry. Więc nie spodziewam się niczego więcej niż "ledwie" bardzo dobrej gry. |
Trailer GTA 4 powodował opadoszczęk, ale sama gra nie była genialna. Była gorsza od Vice City i San Andreas.
A co do Vercettiego:
Może pracujemy dla niego. |
|
|
  |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Mam nadzieję, że nie będziemy grali Tommym, bo wtedy bieganie będzie strasznie uciążliwe. Taki dziadek szybko będzie się męczyć...
Co zaś się samej gry tyczy to w sumie fajnie. Jak dla mnie to takie SA z pewnym klimacikiem VC. Mam nadzieję, że będzie sporo otwartych przestrzeni poza miastem i... czołg oraz wojsko. Po przejściu głównej fabuły fajnie by było zrobić porządną rozpierduchę, a bez czołgu to już nie to samo. xD Jak te dwa warunki będą spełnione, to pewnie kupię. W przeciwnym wypadku sam nie wiem... |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux. |
|
    |
 |
Maciejowicz
Młody Headcrab

|
bLiNd napisał: |
Po przejściu głównej fabuły fajnie by było zrobić porządną rozpierduchę, a bez czołgu to już nie to samo. xD. |
W sumie, fakt. Cała seria tylko do tego się nadaje. Może z wyjątkiem IV, gdzie nam tego nie udostępniono. |
 |
Chopper
Headcrab wyjadacz

Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
|
bLiNd napisał: |
Mam nadzieję, że nie będziemy grali Tommym, bo wtedy bieganie będzie strasznie uciążliwe. Taki dziadek szybko będzie się męczyć...
Co zaś się samej gry tyczy to w sumie fajnie. Jak dla mnie to takie SA z pewnym klimacikiem VC. Mam nadzieję, że będzie sporo otwartych przestrzeni poza miastem i... czołg oraz wojsko. Po przejściu głównej fabuły fajnie by było zrobić porządną rozpierduchę, a bez czołgu to już nie to samo. xD Jak te dwa warunki będą spełnione, to pewnie kupię. W przeciwnym wypadku sam nie wiem... |
W przeciwnym wypadku kupuj Saint's Row 3
A tak co do GTA V, bardzo trailer mi się podoba (nie to co było w czwórce...), tereny mnie zdumiewają, góry, oraz te pola wiatraków robią na mnie bardzo duże wrażenie. Grafika nie jest jakaś super miodna, ale przynajmniej wygląda lepiej niż poprzedniczka (która wyglądała całkiem dobrze). Fajnie też, że są psiaki, nie rozumiem dlaczego zawsze usuwało zwierzęta w GTA. To, że ludzie będą się nad nimi znęcać, to normalne, bo w końcu to gra. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. GTA San Andreas jest moją ulubioną częścią, i ciesze się, że Rockstar ma zamiar ją "odnowić". (mam nadzieje, że będzie tak samo [albo i bardziej] rozbudowane jak San Andreas). |
|
|
   |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
|
Szkoda że to nie Vice City.
Nie cierpię gangsta klimatu GTA SA  |
|
|
  |
 |
Yanki
Młody Headcrab

Steam ID: cody97l
Xfire: ssie
|
A mi się SA bardzo spodobało, ten gansta klimat sprawił, że co roku w wakacje wrzucam GTA na dysk i przechodzę to jeszcze raz
Trailer fajny, pewnie będe jednym z niewielu którzy najprawdopodobniej nie będą znęcać się nad psami  |
   |
 |
Ozi
Nie chce mi się

|
To nie tony, przy czwórce jasno powiedzieli, że świat z 3,vc,sa nie istnieje w historii iv, i zapewne tak samo w v. Więc jak będą jakieś znajome postacie, to będą one z iv.
A i mam nadzieję na powrót tego zwiększania statów z SA, po przejściu czwórki nie było nic do roboty, a w sa? A można było jeszcze podrasować umiejętności jakiejś broni, można było pojeździć rowerkiem, by wyżej poskakać itd. Dało to mnóstwo funu i rzeczy do roboty poza główną fabułą. W gta iv skończyło się na tym, że robiliśmy tylko misje, czyli strzelanie, a o inne przyjemności było trudno. |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
|
Cytat: |
To nie tony, przy czwórce jasno powiedzieli, że świat z 3,vc,sa nie istnieje w historii iv, i zapewne tak samo w v. Więc jak będą jakieś znajome postacie, to będą one z iv. |
Nope.
Jest inaczej; seria GTA ma dwa canony, Canon GTA 1 i GTA 2, i reszta.
Po prostu miasta są "odrestaurowane" a niektóre postacie przenikają wszystkie gry - np. Claude Speed. |
|
|
  |
 |
Ozi
Nie chce mi się

|
Ecto napisał: |
Cytat: |
To nie tony, przy czwórce jasno powiedzieli, że świat z 3,vc,sa nie istnieje w historii iv, i zapewne tak samo w v. Więc jak będą jakieś znajome postacie, to będą one z iv. |
Nope.
Jest inaczej; seria GTA ma dwa canony, Canon GTA 1 i GTA 2, i reszta.
Po prostu miasta są "odrestaurowane" a niektóre postacie przenikają wszystkie gry - np. Claude Speed. |
Nope, w gta iv nie żadnych starych postaci, clauda też nima.
Dodatkowo, gta 3 też się działo w liberty city, więc powinny i w IV pojawić się postacie z 3, a tu nima.
W IV zmienili LC kompletnie, więc kontynuowanie historii nie miało sensu.
A i w trailerku widać, że można naczepki pociągnąć, miło :3 . |
 |
Rawertt
Stary Headcrab

|
Ozi napisał: |
A i w trailerku widać, że można naczepki pociągnąć, miło :3 . |
Jest też rower, może też będzie można na nim pośmigać. |
|
|
  |