Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem przy starcie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
eL^^
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Lis 2007




PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 21:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

siemka
mam taki oto problem... krotko i na temat

podczas ladowania sie gry (ekran loading) niewiem czego ale komp mi sie resetuje sam z siebie oO
mial ktos juz taki problem i wie jak go rozwiazac ?

moj komp to: p4 2,26ghz/ gf6200/ 256ramu stery i dx najnowsze
przy innych gierkach nic sie chrzani tylko jesli chce odpalic hl2 :\

moze trzeba jakies patche powgrywac czy co ?:F
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
karczyk1
Młody Headcrab



Dołączył: 23 Sie 2007
Skąd: Rocky Hill

Steam ID: karczyk1

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 21:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gra oryginalna? A Update'y same się instalują, jeśli masz Steam'a oczywiście.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
eL^^
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Lis 2007




PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 21:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

gra oczywiscie, ze oryginalna (dzisiaj zakupiona)
tzn ten stream cos sciaga jakies
source sdk base i inne jakies pliczki

hemm myslalem, ze nie trzeba tegp sciagac :b
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 21:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Source SDK, Source Dedicated Server, by zagrać w HL2, ściągać nie trzeba. Za to, gra powinna sama ściągnąć wszystkie odpowiednie patche przed uruchomieniem i zapewne to zrobiła, więc żadnych dodatkowych instalować nie trzeba.

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
eL^^
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Lis 2007




PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 22:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

aha
no ale gra mimo wszystko nadal sie wyklada :\
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 23:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakiego masz kompa?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 23:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

meJK napisał:
Jakiego masz kompa?

Cytat:
moj komp to: p4 2,26ghz/ gf6200/ 256ramu stery i dx najnowsze
przy innych gierkach nic sie chrzani tylko jesli chce odpalic hl2 :\

?

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 23:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ehhh no nie myślę...jakoś dzisiaj taki przymulony jestem...

Na tym GF mojemu kumplowi HL2 sie nie odpalał.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 00:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spróbój może najnowsze sterowniki do karty zainstalować.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
krejzolek
Młody Headcrab



Dołączył: 05 Lip 2007
Skąd: inąd

Steam ID: mi33
Xfire: mi33
PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 01:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sprawdź temperatury i powiedz nam jaki masz zasilacz
Cytat:
256ramu


Z tym RAMem to są cyrki. HL2 nie lubi jak jest za mało i wyczynia cuda. Lepiej odśwież tego kompa i tchnij w niego chociaż 512MB Oczko

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
eL^^
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Lis 2007




PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 01:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

phi
to byla wina sterow od grafy oO
zainstalowalem forceware163.75 i smiga ;D
btw ram kupilem juz (1gb) na allegro.. wlasnie czekam na dostawe hyh

wczesniej tez myslalem, ze to moze byc wina zasilacza ale inne gierki normalnie chodza

dzieki za odzew mimo wszystko Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Towarzysz Lenek
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Laboratorium X-21

Steam ID: bazooka93 / Towarzysz_Jasiek (z OB)
Xfire: bazooka93
PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 12:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja na 256 grałem spokojnie, więc nie gadajcie. Ale od przybytku głowa nie boli.

_________________
Image
♫ The man is back in town, so don't you mess around. ♫
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)