Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pomocy !!!!!! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
kuba2233
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Lis 2007




PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 23:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam orginalnego halfa 2 instaluje steama potem gre i daje launch game i gra sie wlacza pojawia sie czarny ekran i gra sie wylacza i pojawia sie tylko steam zpowrotem jedyne co moge zrobic to sobie kupic nowego halfa 2 PS. demo dzialalo i spelniam wymagania systemowe
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 21 Paź 2007




PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 00:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sterowniki do karty graficznej? Masz nowe?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
kuba2233
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Lis 2007




PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 00:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

steriowniki takie sobie ale nie moge znalezdz nowych do mojej karty poniewaz zawsze sterowniki sa na plytach z gazet a a oficjalnej stronie nedvidi nie ma sterownikow do geforce mx 440
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 21 Paź 2007




PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 02:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kuba2233 napisał:
steriowniki takie sobie ale nie moge znalezdz nowych do mojej karty poniewaz zawsze sterowniki sa na plytach z gazet a a oficjalnej stronie nedvidi nie ma sterownikow do geforce mx 440

Wybacz ale po prostu padłem jak to przeczytałem Rozbawiony

Jak to sterowniki takie sobie? Pogoda może być taka sobie, skarpetki mogą być takie sobie, dziewczyna może być taka sobie. SZCZEGÓŁY!

Jeżeli masz geforce'a to na pewno są na stronie nvidi bezapelacyjnie. Szukaj, a znajdziesz http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 08:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Post miesiąca , nie mogłeś uzyć na stronie nvidii autowykrywania??

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 10:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na Twoją kartę do uzyskania największej wydajności polecam użyć tych z przedziału 32.xx - 45.xx
Na geforce 2 wydajność w css była 2x większa.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kuba2233
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Lis 2007




PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 20:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

wiem ze moj post byl glupi Bardzo szczęśliwy ale bylem wkurzony ze mi gra niedziala wiec nie myslalem zabardzo co pisze co do sterownikow chodzilo ze mam z poczatku 2006 roku czyli sredniej swiezosci wlasnie sciagam najnowszze bo odkrylem opcje autowykrywnie Uśmiechnięty mam nadzieje ze bedzie dzialac trzymajcie kciuki Bardzo szczęśliwy

EDIT: DZIAŁA !!!!! po zainstalowaniu nowych sterownikow dziala. Dzieki za pomoc i sorry za glupiego posta Bardzo szczęśliwy

Skoro problem rozwiązany, to zamykam - bLd.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)